Regionaal zoeken
Adres
Logo
Van Bergeijk Office Support
Branco 138
Dordrecht
Zuid-Holland
Vind ons op: Facebook Google+ Twitter Linkedin
Trefwoorden: Ik zoek een virtueel assistent, Office assistant nodig in de regio, Online marketing in de regio, Hulp voor officewerkzaamheden, Project support zoeken in de regio, Download gratis ebook, Communicatie advies training, Communicatie coach in de regio, Marketingadvies in de regio, Ik zoek een online coach marketing
Locatie van Van Bergeijk Office Support in Dordrecht
Overige rubrieken:
Van Bergeijk Office Support

Van Bergeijk Office Support, Dordrecht

Van Bergeijk Office Support biedt alle vormen van support aan die noodzakelijk zijn voor een goede bedrijfsvoering. U krijgt hier office support in de ruimste zin van het woord. Ondernemers en particulieren krijgen uitgebreide en persoonlijke aandacht, iets wat Office Support Nederland hoog in het vaandel draagt!

Office Diensten

Wij verzorgen alle vormen van office support. Van Bergeijk Office Support heeft zich echter gespecialiseerd in vier hoofdvormen:

  • Virtueel Assistant: Als u wel ondersteuning nodig heeft maar op dit moment geen personeel wil aannemen. Zo heeft u weer tijd voor de belangrijke zaken.
  • Coachingstraject: Wanneer u vastloopt in uw werk of steeds dezelfde problemen tegenkomt kan het goed zijn om een coach mee te laten kijken in uw werkproces.
  • Office Management: Is uw officemanager tijdelijk uitgevallen? Van Bergeijk Office Support kan de werkzaamheden voor u opvangen.
  • Project Support: Heeft u hulp nodig bij een specifiek project? Wij kunnen o.a. projectdossiers opzetten, beheren en bewaken.

    Download gratis ebook, Communicatie advies training, Communicatie coach in de regio, Marketingadvies in de regio en Ik zoek een online coach marketing

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.