Regionaal zoeken
Adres
Logo
Timmer & Schildersbedrijf De Meer
Zandvoortstraat 56
IJmuiden
Noord-Holland
Trefwoorden: Houtrotreparatie, Onderhoudsschilder, Kozijnen, Kitwerk, Gevelbekleding, Glasvezel, Schilder, Glaszetter, Dubbelglas, Bahanger
Locatie van Timmer & Schildersbedrijf De Meer in IJmuiden
Overige rubrieken:
Timmer & Schildersbedrijf De Meer, IJmuiden

Timmer & onderhoudsbedrijf De Meer

Timmer & onderhoudsbedrijf De Meer is een jong, dynamisch en gecertificeerd bedrijf voor alle werkzaamheden op het gebied van houtsanering, renovatie en onderhoud.

Dankzij jarenlange ervaring is Timmer & onderhoudsbedrijf De Meer zeer professioneel. Hier bent u altijd aan het juiste adres voor allerlei soorten timmerwerken, klussen, materiaal en advies.

De opdrachtgevers van Timmer & onderhoudsbedrijf De Meer verwachten een goede service en een kwaliteitsproduct. Zij zullen u optimaal adviseren om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden.

Het uiteindelijke doel is dat u straks helemaal tevreden bent met uw gerealiseerde bouwopdracht. De belangrijkste kenmerken van Timmer & onderhoudsbedrijf De Meer zijn:

* het nakomen van afspraken;
* netheid van de bouwplaats;
* een heldere offerte;
* after-sales;
* goede klachtenafhandeling;
* schriftelijke communicatie;
* een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding;
* plezier hebben in hun werk!

Neem gerust contact op voor meer informatie, een gesprek of een vrijblijvende offerte.

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.