Regionaal zoeken
Adres
Logo
Watze Schilderwerken
Wilgenweg 32
Hengelo
Overijssel
Trefwoorden: Schilderwerken Klein Timmerwerken, Glaszetter, Houtrot verwijderen Houtrotreparaties, Sauzen, Plafondafwerking, Wandafwerking, Sierpleister, Behanger Behangen, Onderhoudsschilder, Renovatieschilder
Locatie van Watze Schilderwerken in Hengelo
Overige rubrieken:
Watze Schilderwerken, Hengelo

Watze Schilderwerken, Hengelo

Voor het verrichten van herstelwerkzaamheden of het belangrijke onderhoud van het bestaande schilderwerk bent u bij Watze schilderwerken aan het juiste adres.†Ook is het belangrijk dat het schilderwerk er fraai blijft uitzien, na jaren van ontberingen van weersinvloeden.

Natuurlijk maken we alleen gebruik van de beste producten, juist omdat een goed product in combinatie met een juiste verwerking zorgt voor kwaliteit en een duurzaam resultaat. Dit bereiken we door een gedegen advies en overleg waarin we ook uitleggen waarom we juist voor dat product of handeling kiezen.

Zoekt u naar ideeŽn voor een hele nieuwe styling van uw schilderwerk dan bent u bij†ons op het juiste adres. Kijk naar de mogelijkheden op onze site of laat u adviseren. Fraai uitgevoerd schilderwerk is niet alleen mooi om te zien maar is ook een waardevermeerdering van uw woning, dat geldt zowel voor binnen- als buitenwerk.

Watze Schilderwerken levert onder meer:

  • behangwerken
  • wand en plafondafwerking
  • betonreparaties
  • klein timmerwerk
  • houtrotreparaties

Kijk voor meer informatie op de website.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.