Regionaal zoeken
Adres
Logo
Parkstadbouwservice Janssen
Limburgiastraat 82
Heerlen
Limburg
Trefwoorden: Elektrotechnisch installatiebedrijf, Installatiebedrijf, Bouwbedrijf, Afbouwbedrijven, Renovatie, Verbouwingen, Timmerwerkzaamheden, Interieurafwerking, Vloeren, Verlichting
Locatie van Parkstadbouwservice Janssen in Heerlen
Overige rubrieken:
Parkstadbouwservice Janssen, Heerlen

Parkstadbouwservice Janssen, Heerlen

Gespecialiseerd in elektrotechniek en afbouw

Janssen-ParkstadBouw is een gerenommeerd elektrotechnisch installatiebedrijf, alsmede een afbouwbedrijf voor timmerwerkzaamheden, interieurafwerking, vloeren, verlichting, schilderwerk en wandafwerking. Zij hebben zich onder meer gespecialiseerd in renovatie, afbouw, verbouwingen en installatietechniek voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers door heel Nederland. Onder renovatie verstaat Janssen-ParkstadBouw alles in en om het huis of bedrijf dat vervangen, verbeterd of uitgebreid moet worden. Janssen-ParkstadBouw verzorgt ook uw timmer-, interieur-, vloeren-, verlichting-, schilderwerk en wandafwerking.

Janssen-ParkstadBouw werkt bovendien nauw samen met andere bedrijven en specialisten uit de regio en koopt haar materialen en onderdelen rechtstreeks en gunstig in bij vooraanstaande fabrikanten en groothandelaren. Een professioneel advies vooraf en een intensieve begeleiding tijdens en na de uitgevoerde werkzaamheden horen uiteraard tot de standaard dienstverlening van Janssen-ParkstadBouw.

Kijk voor meer informatie op de website.

 

Janssen-ParkstadBouw is ook werkzaam in Maastricht, Roermond, Echt en Brunssum.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.