Regionaal zoeken
Adres
Logo
Sarah Gordijnen
Valkhof 109
Barneveld
Gelderland
Trefwoorden: Luxaflex, Gordijnen, Vitrages, Bogen, Gordijnenrails, Rolgordijnen, Vouwgordijnen, Zeilringen, Vitragestoffen, Barneveld
Rubrieken: Gordijnen
Locatie van Sarah Gordijnen in Barneveld
Overige rubrieken:
Sarah Gordijnen

Sarah Gordijnen is een jong en dynamisch bedrijf met veel ervaring in het maken van gordijnen.
In ons gordijnatelier worden uw gordijnen vakkundig gemaakt voor een betaalbare prijs, van zowel uw eigen of door ons geleverde stof.

GORDIJNEN
Gordijnen kleden het huis aan en geven het interieur sfeer en karakter. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over de gordijnen. Wilt u robuuste met zeilringen of juist romantisch zacht met enkele plooien, vlinder- of tripleplooien? Wij hebben alle voorbeelden op voorraad.

VITRAGE
Vitrage en inbetweens geven veel sfeer aan uw huis. Met vitrage en inbetweens heeft u veel privacy, maar uw ramen zijn niet helemaal afgesloten. U kunt nog wel naar buiten kijken maar andersom wordt een stuk moeilijker. Vitrage kent veel mogelijkheden, strak geplooid met een platte plooi voor een deur en tuimelraam, of rijkelijk geplooid met een mooie vlinderplooi voor het raam in uw woon- of slaapkamer.

BOGEN
Bogen kunnen we in allerlei modellen maken. U kunt uiteraard zelf kiezen welk model bij u past. Heeft u speciale wensen of leuke ideeën? Dan zullen wij ons uiterste best doen deze te realiseren!

SERVICE IN VIER STAPPEN:
1. Door deskundig personeel worden de maten professioneel en nauwkeurig bij u in de woning opgenomen. U krijgt een heldere berekening zonder extra kosten achteraf.
2. U hoeft allen maar toe te kijken! De gordijnen worden door ons opgehangen.
3. Onze prijs is uniek in Nederland. Wij werken niet met tussenhandelaren, maar kopen alles zelf in tegen scherpe prijzen. Het voordeel is voor de klant!
4. Voor elke klant leveren wij de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs!

PRIJZEN GORDIJNEN EN VITRAGE:
Nu direct uit voorraad leverbaar en op maat gemaakt voor de prijs vanaf € 9,95 per strekkende meter.

PRIJZEN BOGEN:
Bogen kosten € 36,00 per stuk inclusief stof onder voorbehoud. Alle kleuren en stijlen zijn mogelijk.

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK, zowel voor particulieren als voor bedrijven.
Als u geïntereseerd bent kunt u ons bellen: tel: 06-14659821
Onze prijzen zijn exclusief voorrijkosten. Bij afstanden vanaf 25 km zijn wij genoodzaakt voorrijkosten in rekening te brengen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen