Regionaal zoeken
Adres
De Zwarte Panter
Molenstraat 147
Ede
Gelderland
Vind ons op: Google+
Trefwoorden: Gevelrenovatie, Gevelrestauratie, Gevelconstructie, Gevelbekleding, Uithakken van voegen, Impregneren, Impregnatie, Voegwerken
Rubrieken: Gevelwerken
Locatie van De Zwarte Panter in Ede
Overige rubrieken:
De Zwarte Panter, Ede

De Zwarte Panter, Ede

Is uw gevel toe aan renovatie of vernieuwing? Dan bent u bij De Zwarte Panter aan het juiste adres. Voor alles op het gebied van gevelrenovatie kunt u bij De Zwarte Panter uit Ede terecht. Denk hierbij aan: hakken & voegen, impregneren, ankeren en het schoonspuiten van uw muren. Ik kom in heel Gelderland, Overijssel en indien nodig zelfs in heel Nederland. Ondanks dat De Zwarte Panter net voor zichzelf begonnen is, staat er al ruim 9 jaar ervaring op de teller. Ik sta 24/7 voor u klaar! U kunt mij bereiken op: 06-11418473
 
Hakken & voegen: Heeft u een echte vakman nodig betreft uw hak en/of voegwerk? Dan belt u natuurlijk De Zwarte Panter in Ede. Met ruim 9 jaar ervaring zorgt Dhr. Heijink ervoor dat uw hak en voegwerk snel, nauwkeurig en met oog voor detail wordt gerealiseerd. Contacteer ons vandaag nog voor al uw hak en voegwerken!

Gevelreiniging: Zijn uw gevels en/of muren vies? Toe aan een reinigingsbeurt? De Zwarte Panter zorgt er voor dat uw gevels en muren weer stralen als nieuw! Want niet alleen een schone huiskamer is belangrijk en fijn maar ook de buitenkant van uw woning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op!

Impregneren: Heeft u last van schimmel op uw gevel of heeft u vochtproblemen in huis? Dat kan komen doordat de gevel van het huis niet goed beschermt is. Bescherm uw huis goed tegen hevige regenbuien en andere weersomstandigheden en laat uw woning door De Zwarte Panter impregneren. Voorkomen is beter dan genezen.

Wenst u meer informatie? Heeft een vraag of wilt u een afspraak maken?
Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.