Regionaal zoeken
Adres
Logo
Lucky Day Fotografie
Toermarlijndrift 16
Nieuwegein
Utrecht
Trefwoorden: Trouwfotografie, Bruidsfotografie op locatie, Trouwalbum, Bruidsfotoalbum, Bruidsreportage
Locatie van Lucky Day Fotografie in Nieuwegein
Overige rubrieken:
Lucky Day Fotografie, Nieuwegein

Lucky Day Fotografie, Nieuwegein

Als je gaat trouwen, wil je dat alles perfect is op jullie dag. Professionele trouwfoto's zijn een belangrijke en waardevolle herinnering aan jullie mooiste dag. Bij Lucky Day Fotografie weet je zeker dat je trouwfoto's met oog voor detail worden gemaakt. Ook de stijl van de trouwfoto's laten wij aansluiten op de stijl van jullie trouwdag.

Bruidsfotografie van Lucky Day Fotografie

De Locatie

Zorg voor een mooie locatie om jullie trouwfoto's te maken. Wij zorgen dan dat we een uur tot anderhalf uur in alle rust prachtige foto's van jullie maken. Hierbij zorgen wij voor een ontspannen sfeer zodat dit ook terug te zien is op de foto's. Niet alleen krijgen jullie hierdoor de mooiste foto's, ook is het een korte pauze op de dag om even uit het middelpunt van de aandacht te stappen en tot rust te komen.

De mooiste trouwfoto's voor jullie mooiste dag

Werkwijze

Voordat wij beginnen met het maken van de foto's, willen we graag persoonlijk in gesprek met jullie. Dan bespreken we de mogelijkheden en de stijlen in fotografie, welke bewerkingen er mogelijk zijn en welke bruidsalbums jullie kunnen bestellen. Na de bruiloft stellen we samen met jullie jullie trouwalbum samen. Ook krijgen jullie een digitaal fotoalbum met de gemaakte foto's. De foto's voorzien wij van kaders en/of passepartouts in een passende stijl. Ook gebruiken we verschillende achtergronden en effecten voor de foto's.

Jullie album is 4 to 6 weken na de trouwdag klaar. Ook geven we jullie een cd mee met alle gemaakte opnamen. Daarop staan ook de foto's die niet zijn meegenomen in het trouwalbum.

Trouwalbum

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.