Regionaal zoeken
Adres
Logo
MeSServiceS
Jentsjemar 6
Leeuwarden
Friesland
Trefwoorden: Elektrotechniek, Energietechniek, Projectmanagement, Constructiemanagement, Hoogspanning, Werk&verantwoordelijke, Installatie verantwoordelijke
Locatie van MeSServiceS in Leeuwarden
Overige rubrieken:
MeSServiceS

MeSServiceS

MeSServiceS is de ideale partij voor omvangrijke en complexe automatiserings-, energie-, uitvoerings- en beveiligingsprojecten in de industrie. Met name wanneer automatisering, installaties, panelenbouw, services en beveiliging samenkomen.
  • Kennis van de technische markt van laag-, midden-, tot hoogspanning.
  • Constructie-, Project- en Kwaliteitsmanagement voor multidisciplinaire projecten.
  • Scholing en opleiding in de Bedrijfskunde, Energietechniek, ISO kwaliteitsnormen, NEN-normen en VCA.
Doordat wij de techniek geruisloos laten werken ontzorgen wij u. U kunt zich hierdoor volledig toewijden aan de realisatie van uw eigen doelstellingen. Dit doen wij met vernieuwende oplossingen die worden gelinkt aan de juiste vakkennis in financiële-, proces- en beheersmatige aspecten van het project dat wij uitvoeren, of het nu bestaande bouw, nieuwbouw of on- /offshore projecten in de industrie betreft.

Een enthousiaste passie voor de techniek en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers zijn voor ons vaste waarden. Vanuit dit uitgangspunt ontzorgen wij onze opdrachtgevers, door het inzetten van zeer ervaren professionals.

Specialties

Kennis van de automatisering, Supervisory control and data acquisition (Scada), Manufacturing Execution Systems (MES) en Programmable logic controller (PLC) applicaties.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.