Regionaal zoeken
Adres
Logo
Technisch Bureau 'Electron'
Archimedesstraat 73
Den Haag
Zuid-Holland
Vind ons op: Google+
Trefwoorden: Lichtinstallatie, Krachtinstallatie, Merk beveiligingsinstallatie, Beveiligingsinstallatie, Alarminstallatie, Data- en telecom netwerk, Deurcamera installatie, Intercomsystemen aanleggen, Cv installatie, Waterleiding aanleggen
Openingstijden:
Ma: 08.00 - 17.00
Di: 08.00 - 17.00
Wo: 08.00 - 17.00
Do: 08.00 - 17.00
Vr: 08.00 - 17.00
Za: 08.00 - 17.00
Zo: gesloten
Locatie van Technisch Bureau 'Electron' in Den Haag
Overige rubrieken:
Technisch Bureau 'Electron', Den Haag

Technisch Bureau 'Electron', Den Haag

Lichtinstallatie

Technisch Bureau 'Electron' is gespecialiseerd in het verbouwen, aanleggen en renoveren van gas, water en elektra. Inmiddels zijn daar de gespecialiseerde bouwwerkzaamheden als kozijnen, dakkapellen en woningaanbouw bijgekomen. Dankzij het persoonlijke karakter van de onderneming, de hoge kwaliteit en de betrouwbaarheid komen klanten door heel Nederland, vooral uit Zuid-Holland, steeds opnieuw tevreden terug bij Electron.

Electra

Electron is gespecialiseerd in het aanleggen, vervangen of renoveren van al uw:


Geen klus is ons te gek. Electron is al jaren in begrip in Den Haag en is gespecialiseerd in dit soort opdrachten.

Gas en water

Deurcamera installatie

Gas en water zijn er altijd, maar hoe gewoon is dat eigenlijk? Verouderde leidingen, verstopte afvoeren, lekkages; allemaal zaken waar u niet aan wilt denken. Toch komen ze nog steeds veelvuldig voor. Electron verzorgt nieuw aanleg, vervanging, verplaatsing of zelfs hele projecten met renovatie voor al uw werkzaamheden aan gas- en waterleidingen, inclusief de afvoer. Naast het gas en water zijn we er ook voor het plaatsen of vervangen van uw cv installatie.

Bouw

Behoefte aan meer ruimte? Geen verbouwing of renovatie is voor Electron te gek. Onze projecten lopen uiteen van het uitbouwen van een woonkamer tot het compleet vervangen van gevels. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • de aanbouw aan uw woonkamer
  • de opbouw voor uw zolder
  • het vervangen van kozijnen
  • het leveren en plaatsen van uw keuken
  • leveren en plaatsen van uw badkamer, inclusief het tegelwerk


Onze kozijnen zijn van Duitse kwaliteit. Deze kozijnen worden in de door u gekozen RAL kleur geleverd, waardoor het schilderen naderhand overbodig is geworden. Uw kozijnen zijn direct klaar na plaatsing.

Contacteer Technisch Bureau 'Electron' voor meer informatie.

Lichtinstallatie

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.