Adres
Vdma Eindhoven, Eindhoven

Vdma Eindhoven
Hugo van der Goeslaan 49
Eindhoven
Noord-Brabant

www.ford-eindhoven.nl

Trefwoorden: Ford, Bedrijfswagens, Onderdelen, Veldhoven, Geldrop

Rubrieken: Autoverhuur, Autodealers, Autoverzekeringen, Autoschadeherstelbedrijven, Autoleasebedrijven

Overige rubrieken:
Vdma Eindhoven, Eindhoven

Ford Eindhoven

 

 

Ford Eindhoven is onderdeel van Kroymans Retail Group en heeft vestigingen in Eindhoven, Veldhoven en Geldrop.

In de hoofdvestiging in Eindhoven werken 40 medewerkers die het u als klant graag zo goed mogelijk naar de zin maken. In de pas vernieuwde showroom kunt u terecht voor uw nieuwe en gebruikte auto’s, maar ook voor uw autofinanciering, autoverzekering, garantie, onderhoudscontracten en accessoires. Sinds kort is er een accessoirehoek ingericht, waar niet alleen auto-onderdelen gepresenteerd worden, maar ook andere artikelen, zoals kleding, zonnebrillen, petjes, waxoyl, koffers, kinderzitjes, skiboxen, noem maar op. Wij noemen dit zeer pakkend: de Ford Boutique.

Nieuw in de personenwagenverkoop zijn de FlexiFuel-modellen van Focus en C-Max, waarbij gebruik gemaakt kan worden van mileuvriendelijkere brandstof: bio-ethanol. Ook de modellen Ford Focus Cabrio Coupe, C-Max en Mondeo zijn nieuw vanaf 2007. Naast de personenwagens is er een speciale bedrijfswagenafdeling, waarbij de Transit en Transit Connect uiteraard zeer geliefde modellen zijn.

De werkplaats heeft 20 bruggen om circa 60 klanten per dag van dienst te kunnen zijn. U kunt ook bij Ford Eindhoven terecht voor een snelle reparatie bij de Rapid Service: klaar terwijl u wacht. Verder werkt Ford met een Service Advies Centrum, waarbij een gediplomeerde technicus SAMEN met de klant kijkt naar zijn auto en hem adviseert wat voor onderhoud er aan de auto gepleegd dient te worden.

In overleg met de afdeling onderdelen adviseren de medewerkers van de werkplaats de klant over het vervangen of plaatsen van onderdelen, maar ook over bijvoorbeeld aircoreiniging en brandstofreiniging.

Helemaal nieuw is het Ford Business Center, waarbij zakelijke rijders kunnen werken terwijl ze wachten op hun auto. Met draadloos internet en een comfortabele en rustige werkplek heeft u uw auto in onderhoud zonder dat dit ten koste gaat van effectieve werktijd. Ook de kosten voor een huurauto worden zo uitgespaard.

In onze vestigingen in Geldrop en Veldhoven hebben we uiteraard nagenoeg dezelfde mogelijkheden en service. De vestigingen zijn wat kleinschaliger, maar daardoor niet minder professioneel en vakkundig. De uitstraling past bij het karakter van de omgeving.

Kortom: De klant staat centraal bij Ford Eindhoven en is van alle gemakken voorzien. Ford Eindhoven is dan ook MEER dan alleen auto’s!

 


Ford Eindhoven; Feel the Difference!

Offerte aanvraag / Contact opnemen