Adres
TCG-Vision, Ede

TCG-Vision
Primulalaan 3
Ede
Gelderland

www.tcg-vision.nl

Trefwoorden: Contracten, Aanleggen, Permanente-functie, Begeleiding, Bedrijven, Werving, Selecties, Interim, Sollicitatie, Management

Rubrieken: Adviesbureaus, Werving & Selectie, Interim management, Adviesbureaus Bedrijfsorganisatie en Management, Adviesbureaus Personeel

Overige rubrieken:
TCG-Vision, Ede

Werkzaam in Gelderland-Ede

TCG-Vision

TCG-Vision wil als Werving en Selectie, HR advies bureau u helpen bij het vinden van de oplossing voor uw vraag.

Of het nu om een vacature, project of een vraag gaat.

TCG-Vision heeft brede kennis van  verschillende markten, doelstellingen, technologieen en typen organisaties. Onze consultant(s) hebben jarenlange ervaring en kennen hun vakgebied door en door.

Met onze grondige kennis van diverse markten en specifieke expertise op het gebied van onder andere HRM, helpen we onze klanten alert en bijtijds bij het vinden van de juiste oplossing.

Onze visie is om onze klanten te helpen om op een snelle en efficiente manier hun vraag in te vullen. Onze missie is om vertrouwen met onze klanten te ontwikkelen om zo een langdurige relatie voor de toekomst te creeren.

 

Onze werkwijze:

Werving en Selectie:

Voor uw vacature werven en selecteren wij de juiste kandidaat. Na een gedegen inventarisatie van onder andere uw organisatie, de functie-inhoud en opleidingseisen maken we in overleg met u de profielschets. Vervolgens raadplegen we onze database en ons netwerk. Eventueel besluiten we om wervingsmedia zoals internet en gedrukte media in te zetten. Met de beschikbare kandidaten worden uitgebreide interviews afgenomen. De uit deze selectie voortgekomen potentieel geschikte kandidaten stellen wij aan u voor.

Hoe werken wij?

Het motto van TCG-Vision is de juiste man/vrouw op de juiste plaats. Daartoe zoeken wij bij elke opdracht de persoon met juist die bijzondere deskundigheid of ervaring en persoonlijkheid, welke vereist zijn voor dat specifieke project. Ook aspecten als bedrijfscultuur bij de opdrachtgever en persoonskenmerken van de kandidaat worden hierbij getoetst en op elkaar afgestemd.

Optimale werving en selectie is maatwerk. Een helder gesprek met onder andere een analyse van de organisatie en bedrijfscultuur als functieomschrijving, opleidings- en ervaringsinformatie alsmede persoonlijke drijfveren vormen de basis van een goed eindresultaat.

HR Interim Management:

TCG-Vision staat voor denken in kansen, duurzame resultaten en actieve betrokkenheid. TCG-Vision is pro-actief, positief en zet dingen in beweging. De aanpak van TCG-Vision is succesvol door de aandacht die wij besteden aan zowel opdrachtgever als professional. Deze persoonlijke aandacht ervaart men door onze extra inzet, maar ook doordat wij daadwerkelijk de vraag van opdrachtgever en professional centraal stellen.

 

Kwaliteit: TCG-Vision betekent kwaliteit en vakmanschap. We staan midden in het werkveld, volgen doorlopend scholing en houden intensieve contacten met de markt zodat onze kennis goed onderhouden blijft.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging.
Je bent je aan het orienteren op de arbeidsmarkt in:
  • Sales
  • Marketing
  • HRM
  • ICT
  • Finance
  • Management
  • Support

Je bent aan het juiste adres!
De consultant(s) van TCG-Vision doen net iets meer voor jou!


Om voor jou de beste match te kunnen maken hebben we je CV nodig, daarom verzoeken wij je dan ook om je CV naar ons te mailen met daarbij je motivatie. Dit kan verschillende redenen hebben zoals, waarom je een baan zoekt of van baan wilt veranderen.

Je maakt ons hiermee nieuwsgierig naar de persoon achter het CV en de motivatie. Hierna zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen voor een uitgebreide kennismaking.

Tijdens die kennismaking zullen we proberen om een volledig beeld te vormen van de persoon achter het CV.

Onze doelstelling is het matchen van de juiste kandidaat voor de juiste functie en werkomgeving.

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen