Regionaal zoeken
Adres
Logo
Aannemersbedrijf G. van der Meijden
Erasmusstate 70
Ede
Gelderland
Trefwoorden: Dakkapellen Dakramen Uitbouw Garage Erker Keukens Plafond Dubbele Beglazing Totaal Afbouw, Nieuwbouw Verbouw, Renovatie, Timmerwerk, Badkamer, Bouw, Metselwerk, Tegelwerk, Ede, Gelderland
Locatie van Aannemersbedrijf G. van der Meijden in Ede
Overige rubrieken:
Aannemersbedrijf G. van der Meijden, Ede

Aannemersbedrijf G. van der Meijden, Ede

Aannemersbedrijf G. van der Meijden te Ede richt zich op de burger- en utiliteitsbouw, van nieuwbouw en verbouw tot onderhoud en renovatie. Zij zijn er voor u om advies te geven over allerlei bouwwerkzaamheden, maar ook om deze op papier te krijgen. Hierdoor wordt er een duidelijk beeld van de verbouwing geschetst.

Bedrijfskenmerk

Aannemersbedrijf G. van der Meijden richt zich op een hoge kwaliteit van bouwen en isolerende maatregelen, waardoor er gunstig met grondstoffen omgegaan kan worden voor een beter milieu. Ook klanttevredenheid vinden zij belangrijk. Uit duidelijke afspraken en goed overleg komt uiteindelijk een keurig eindproduct voort, naar tevredenheid van de klant.

Diensten

  • timmerwerk
  • metselwerk
  • tegelwerk
  • stukadoorswerk
  • advies bouwtechnische zaken
  • aanvragen vergunningen

Kijk voor meer informatie op de website

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.