Adres
Trimsalon Roxy, Den Haag

Trimsalon Roxy
Ieplaan 60 B
Den Haag
Zuid-Holland

www.trimsalonroxy.nl

Trefwoorden: Trimsalons, Hondentrimsalons, Kattentrimsalons, Rashonden, Den-Haag, Rotterdam, Delft

Rubrieken: Honden en Katten Trimsalons, Trimsalons

Overige rubrieken:
Trimsalon Roxy, Den Haag

Trimsalon Roxy

In 1990 ben ik geboren en ik woon samen met mijn vriend en mijn hond Roxy in Den Haag. Mijn naam is Melanie Volckmann en voor zover ik me kan herinneren, ben ik altijd al gek geweest op dieren en altijd druk in de weer met het verzorgen ervan.

Ik heb al zolang ik me kan herinneren tamme ratten ,vogels , katten , baardagamen , schilpadden , konijnen , wandelende takken , vissen , kikkers en noem maar op gehad.

Ook was ik altijd op de manege te vinden waar ik altijd de paarden aan het verzorgen was. Ik ben opgegroeid met een Engelse Bulldog genaamd Jock dat was ook echt mijn maatje , maar helaas is hij overleden toen ik 9 jaar oud was. Daarna kregen wij een nieuwe hond een kruising tussen een Engelse Bulldog en een Husky genaamd Max onderhand is hij al 10 jaar oud en gelukkig nog gezond!

Ook hebben mijn ouders een Maltezer kruising genaamd Bassie , hij is 7 jaar oud. Ik wou altijd al wat met dieren gaan doen. Maar ik wist nog niet precies wat. Ik vindt het heerlijk om met dieren bezig te zijn , zo heb ik vrijwilligers werk gedaan in asiels en op een manege voor gehandicapte kinderen. Begin 2008 ben ik begonnen met stage lopen in een trimsalon. De eerste dag vondt ik het al helemaal geweldig en wist ik ook gelijk zeker ik wil mijn eigen trimsalon beginnen! Na een gedegen opleiding van 2 jaar in theorie en praktijk kon ik eindelijk officieel beginnen. Wat ik zo enorm leuk aan het vak vind is de omgang met de honden en katten. Want elke hond heeft weer een andere behandeling nodig voor de vacht maar zeker ook in de omgang.

Ik probeer niet alleen om de hond er zo mooi mogelijk uit te laten zien maar ik probeer ook om de hond een zo plezierig mogelijke behandeling te geven. En natuurlijk wil ik dat u, de klant, tevreden bent met het resultaat. Ik hoop u binnenkort in m'n salon te mogen verwelkomen.

En... wat ook heel belangrijk is , is mijn enorme passie voor honden en katten daardoor kan ik mijn hart volledig in mijn werk leggen en dat maakt het werk van een trimster geweldig!

Offerte aanvraag / Contact opnemen