Regionaal zoeken
Adres
Logo
Rockkroeg Kanslös
Molenstraat 52
Den Haag
Zuid-Holland
Trefwoorden: Cafe, Rock, Evenement, Themafeesten, Eetgelegenheid, Uitgaansgelegenheid, Metal
Locatie van Rockkroeg Kanslös in Den Haag
Overige rubrieken:
Rockkroeg Kanslös, Den Haag

Rockkroeg Kanslös

Rockkroeg Kanslös is de eerste vette rockkroeg in Den Haag Centrum. In Kanslös kan je in een fijne duistere kroeg constant naar rock en metal luisteren. Er wordt dagelijks rock en metal gedraaid en kan je lekker kroeghangen.

Vanaf 12.00 uur 's middags ben je welkom en serveert Kanslös een anti-kater-ontbijt en lunch. 's Avonds kan je lekker eten tot sluit. Je eigen lievelingsnummer aanvragen is geen enkel probleem en een speciaal biertje staat meteen voor je klaar.

Ben je een van die Kanslöse gasten die nooit geld heeft? Geen probleem! Het bier is er niet duur! En achter de bar vind je altijd even kanslös: eigenaresse Nikita Storm!

Je kan ook zomaar een themafeest tegenkomen, waarbij de muziek wordt aangepast aan de stijl. Zo heb je avonden met alleen goeie ouwe rock, zoals Led Zeppelin en Jimi, andere keren alleen maar brute grindcore.

Verder heeft Kanslös nog veel meer geniale acties in petto, maar dat mogen jullie nog niet weten! Met de tijd zal ik er af en toe wat meer worden prijsgeven via de site....

Nikita Storm, eigenaresse

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.