Regionaal zoeken
Adres
Logo
L. Mosselman en Zonen
Lekstraat 148
Den Haag
Zuid-Holland
Trefwoorden: Onderhoud, Renovatie, Verbouw, Aanbouw, Restauratie, Interieur, Kozijnen, Dakkapellen, Dakopbouw, Tekenwerk
Locatie van L. Mosselman en Zonen in Den Haag
Overige rubrieken:
L. Mosselman en Zonen, Den Haag

Timmer en Aannemingsbedrijf L. Mosselman & Zn

Timmer en Aannemingsbedrijf L. Mosselman & Zn. bestaat al sinds 1905 en in het jaar 2005 100 jaar. Al honderd jaar leveren zij kwaliteit en vakmanschap. Door de gedreven inzet van zowel het personeel als de directie hebben zij de afgelopen eeuw al talloze projecten naar grote tevredenheid afgeleverd. Tot de klantenkring van Timmer en Aannemingsbedrijf L. Mosselman & Zn. behoren zowel particulieren, bedrijven als vastgoedbeheerders. Of het nu gaat om klein onderhoud of een totale verbouwing van uw kantoor of woonhuis, u bent hier aan het goede adres.

Al vanaf de oprichting is L. Mosselman & Zn. aangesloten bij BouwGarant, een kwaliteitskeurmerk voor aannemers. Daarnaast zijn zij aangesloten bij de brancheorganisatie Bouwend Nederland. L. Mosselman & Zn. is gespecialiseerd op vele vakgebieden, zoals renovatie, onderhoud en verbouw.

L. Mosselman & Zn. is als hoofdaannemer de coördinerende spil in het bouwproces en neemt de opdrachtgever veel werk uit handen. Op deze manier blijft er maar een aanspreekpunt over voor het bespreken van alle zaken. Zelf voeren zij het timmerwerk en aanverwante werkzaamheden uit. Voor werkzaamheden die buiten hun disciplines vallen, beschikken zij over een netwerk van vakkundige, betrouwbare onderaannemers. Met enkelen van hen gaat de relatie vele decennia terug. Door dit netwerk is L. Mosselman & Zn in staat om een totaalpakket van a tot z aan te bieden, wat gerealiseerd wordt door gemotiveerde, vakkundige mensen.

Als opdrachtgever staat u bij L. Mosselman & Zn. voorop, van de eerste afspraak tot de nazorg. Zij nemen graag de tijd om samen tot de beste oplossingen te komen en dan niet alleen totdat daadwerkelijk wordt begonnen, ook tijdens de werkzaamheden is er veelvuldig overleg en de mogelijkheid tot het wijzigen van plannen. Ook het personeel en de onderaannemers van L. Mosselman & Zn. denken graag met u mee om zo het beste resultaat voor u te behalen.

“Verbouwen moet leuk zijn en geen hoofdpijn veroorzaken”

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.