Adres
Yorimage bij Vanessa, Breda

Yorimage bij Vanessa
Baronielaan 286
Breda
Noord-Brabant

www.yorimage.nl

Trefwoorden: De beste Kleurspecialist, De beste Extension specialist, Extensions laten zetten, Oplossing bij haaruitval problemen, Haarspecialist, Bruidskapsel en make-up, Ervaren Topstylisten, Haarverlenging , Haaraanvulling, Hairweaving

Rubrieken: Kappers, Visagie, Kapsalons - dames en heren, Pruiken en haarwerken

Overige rubrieken:
Yorimage bij Vanessa, Breda

Yorimage, Breda

Yorimage te Breda beschkt over jarenlange ervaring in het kappersvak. Dit vakmanschap vind je terug in onze salon. Naast de ervaren Vanessa werken er diverse topstylisten in onze zaken. Cruciaal voor het eindresultaat zijn de relaxte sfeer en persoonlijke aandacht. Hiermee onderscheiden wij ons al jaren: lekker haar waarmee je zelfverzekerd en voldaan de straat op gaat.Knippen is net als mode aan duizelingwekkende ontwikkelingen onderhevig. Of je nu wel of niet een type bent voor de laatste trends in coupes, het is belangrijk dat wij weten wat er speelt. Dat houdt ons geïnspireerd en jouw coupe altijd verfrissend.

Naast diverse cursussen en trainingen oefenen we onszelf in kijken. Kijken naar jou, de klant. Zodat ons advies je past als een handschoen.'Metamorfoses,' bij YORIMAGE zijn ze hierin gespecialliseerd. Advies voor je haar, haarkleur, coupe, make-up, enzovoort. Kortom, advies voor je totale imago. Zo krijg je met een grote of kleine verandering, succesvol een nieuwe look aangemeten.

Een nieuw image dat bij je past, Yorimage!

Diensten

Yorimage bij Vanessa is ook uitstekend te bereiken vanuit Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Rijsbergen en Ulvenhout.

Kapsalons - dames en heren, Kappers, Pruiken en haarwerken, Visagie, De beste Kleurspecialist, De beste Extension specialist, Extensions laten zetten, Oplossing bij haaruitval problemen, Haarspecialist, Bruidskapsel en make-up, Ervaren Topstylisten, Haarverlenging , Haaraanvulling en Hairweaving in Breda, Noord-Brabant.

Offerte aanvraag / Contact opnemen