Regionaal zoeken
Adres
Logo
Rommers Dakbeheer
.
Schagen
Noord-Holland
Vind ons op: Facebook Google+
Trefwoorden: Daklekkage , Spoedreparatie dak, Bitumineuze dakbedekkingen, Dakreparatie, Loodwerken, Nieuwbouwprojecten, Renovatieprojecten, Service & onderhoud, EPDM PVC, Zinkwerken
Locatie van Rommers Dakbeheer in Schagen
Overige rubrieken:
Rommers Dakbeheer

Rommers Dakbeheer, Schagen

Zoekt u een ervaren dakdekker, dan moet u bij Rommers Dakbeheer, gevestigd in Schagen (Noord-Holland) zijn. Ongeacht wat voor soort dak u wilt hebben, wij realiseren het voor u.

Daken

Welke soorten daken en dakwerken leggen wij?

  • Bitumineuze dakbedekkingen, dakpannen, lood & zinkwerken
  • Nieuwbouwprojecten & renovatieprojecten
  • Service & onderhoud
  • Dakisolatie

Onze kwaliteit

Natuurlijk moet uw dak waterdicht zijn. Dit is een van de functies van het dak. Het is echter ook zo dat een goed aangebracht en onderhouden dak uw energierekening verlaagd. Vervelende problemen zoals schade of lekkages aan uw dak voorkomt u ook op deze manier. Wij adviseren u over de voordelen van de verschillende daken en overleggen samen met u welke mogelijkheden u heeft. U krijgt van ons dan een uitvoerige offerte waarin alle werkzaamheden netjes omschreven staan. Uiteraard gaan wij veilig te werk en we doen ons best om de overlast zo veel mogelijk in te perken. Wij werken met kwalitatief hoogwaardig gereedschap en gebruiken alleen de beste producten. Niet voor niets krijgt u 10 jaar garantie op onze materialen. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.