Regionaal zoeken
Adres
Logo
Klusmeester Leo Verkerk
Vlietwaard 202
Alkmaar
Noord-Holland
Trefwoorden: Badkamerrenovatie, Cv, Witten, Loodgieters, Plafondafwerking, Electra, Voegwerken, Timmerwerken, Impregneren, Tegelwerken
Locatie van Klusmeester Leo Verkerk in Alkmaar
Overige rubrieken:
Klusmeester Leo Verkerk
Voor al uw klussen in en om het huis. Sinds januarie 2008 Certificaat NEN 1010 / NEN 3140 Aangepast sanitair voor 50 plussers.

Welkom bij Klusmeester BV, dé organisatie voor hooggekwalificeerde klusbedrijven

Klusmeester is een franchise organisatie waar uitsluitend allround vakmensen bij zijn aangesloten. Deze vakmensen zijn gespecialiseerd in onderhoud en renovatie van woningen, bedrijfsgebouwen, winkels en andere gebouwen.

Met ons landelijke netwerk van klusbedrijven kunnen wij klanten in nagenoeg het hele land van dienst zijn. Wij nodigen u uit om nader kennis met ons te maken via deze website en ook via het persoonlijke contact met ons als organisatie of met een van onze leden. Om direct de informatie te lezen waarin u in geïnteresseerd bent kunt u klikken op één van de volgende mogelijkheden:

 

 Klusmeester voor particulieren    
       

 Klusmeester voor bedrijven, scholen en  instellingen    
     
 Informatie om Klusmeester te worden    
       
 Thema informatie

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.