Regionaal zoeken
Adres
Logo
Brinkbox B.V.
Laan 1933 nr.6
Ede
Gelderland
Trefwoorden: Verhuur, Containers, Opslag, Opslagcontainers, Zeecontainers
Rubrieken: Containerverhuur
Locatie van Brinkbox B.V. in Ede
Overige rubrieken:
Brinkbox B.V., Ede

Trefwoorden: Container huren, container huur, container verhuur, container verkoop, container koop, container kopen, zeecontainer, zeecontainers, containers huren, containers kopen,opslagcontainer, opslagcontainers, reefers, Sea container, sea containers, bouwcontainer, materiaalcontainer, open top container, open side container, modificatie, gebruikte container, gebruikte containers

Brinkbox B.V. - Ede


Brinkbox B.V. is een bedrijf gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van allerlei soorten en maten zeecontainers. Op verzoek van onze opdrachtgevers kunnen wij de containers volledig naar wens aanpassen.

Wij zijn centraal gevestigd in Ede maar we leveren ook containers vanaf onze depots in Barneveld, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Voor u als klant heeft dit als voordeel dat wij zeer flexibel zijn en de transportkosten laag kunnen houden.

 

opslagcontainers - zeecontainers - verhuiscontainers - combi containers

opslagcontainers 8 ft.

Alle containers van Brinkbox kunt u zowel huren als kopen. Naast container verhuur en container verkoop biedt Brinkbox ook container lease aan. Vraag een van onze medewerkers naar de mogelijkheden over de verhuur, verkoop en lease van de containers.

 

 


Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.