Regionaal zoeken
Adres
Logo
Chris Struijk Metaalhandel
Gorterpad 2
Veenendaal
Utrecht
Vind ons op: Facebook Google+
Trefwoorden: Ophalen oud ijzer, Oud ijzer ophalen, Inkoop oud ijzer en metalen, Recycling oud ijzer, Oud ijzer, Containerservice, ICT computer recycling, Leegruimen bedrijfspanden, Leegruimen panden, Verwijderen oude machines
Locatie van Chris Struijk Metaalhandel in Veenendaal
Overige rubrieken:
Chris Struijk Metaalhandel

Chris Struijk Metaalhandel, Veenendaal

Oud ijzer en metalen

Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf voor het ophalen, afvoeren, verwerken en recyclen van uw oud ijzer en metalen? Neemt u dan contact op met Chris Struijk Metaalhandel. Niet voor niks hebben wij ruim 65 jaar ervaring in het vak. U bent er bij ons dan ook van verzekerd dat wij uw oud ijzer op een veilige en milieubewuste manier verwijderen. Wij komen bij u op locatie voor alle soorten metalen en metaaldragers. Ook als u vaker oud ijzer afval heeft, kunnen wij u van dienst zijn. Huur dan bijvoorbeeld een van onze containers (gratis!).

De prijs voor oud ijzer vindt u niet op onze website. De reden daarvoor is dat de dagwaarde van oud ijzer wisselt. Vergelijk het met de prijs voor olie (benzine) en goud. De prijs voor uw oud ijzer hangt af van de materialen die u aanbiedt, de vervuiling, kwaliteit en hoeveelheid van de materialen.

Diensten

Lees meer over de diensten die Struijk aanbiedt:

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.