Regionaal zoeken
Adres
Logo
Dageraad Lifecoaching
Dickmansstraat 51
Haarlem
Noord-Holland
Trefwoorden: Spiritueel, Bewustzijn ontwikkeling, Innerlijke groei, Jobcoaching, Het krijgen van zelfvertrouwen, Hypnotherapie, Haptotherapie, Lichaamsbewustzijn, Lichaamsbewustwording, Healing
Locatie van Dageraad Lifecoaching in Haarlem
Overige rubrieken:
Dageraad Lifecoaching, Haarlem

Dageraad Lifecoaching, Haarlem

Haptotherapie

LichaamsbewustwordingGebruik je (hoog)gevoeligheid, je creatieve geest als Licht- en Levenskracht! Om deze gevoeligheid als kwaliteit te gebruiken is het belangrijk dat je lichaamsbewustzijn, dus authentiek zelfvertrouwen ontwikkelt. Innig verbonden met je eigen lichaams- en levensenergie kun je voelen wat juw wezenlijke behoeftes zijn, wie JIJ bent en waar juw kracht ligt, en welke overtuigingen je niet meer dienen.

Stevig verankerd met het bewustzijn van de aarde en de kosmos kun je voelen wat jouw authentieke kwaliteiten zijn en hoe je meer eigen waarde, authentieke kracht en inspiratie ont-wikkelt. Ieder mens beschikt van nature over een innerlijke Bron van eigen Liefde, universele natuurwijsheid, (com)passie, vreugde, autonomie en creativiteit, je Het krijgen van zelfvertrouwenlevenscheppende vermogens.

Onze uitwisseling is er op gericht je weer te verbinden met dit stromende hartsbewustzijn en hiermee in je authentieke kracht te komen. Ik werk met de helende en bewustmakende (fysiek, energetisch) aanraking, de ont-spannende Levensadem, klank, hypnotherapie, (meditatieve en dans) beweging, muziek en natuur. En ik gebruik de gebottelde Lichtfrequenties van Healing Arts om onder-bewustzijnsvelden met een diepere liefdeskracht in jezelf naar boven te brengen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.