Regionaal zoeken
Adres
Logo
Vin Ecole
Julianastraat 42
Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland
Trefwoorden: Wijnbar, Bedrijfsfeesten, Feesten, Partijen, Wijnschool, Bedrijfsuitjes, Terras, Wijnproeverij, Zaalverhuur
Locatie van Vin Ecole in Alphen aan den Rijn
Overige rubrieken:
Vin Ecole, Alphen aan den Rijn

De wijnbar van Zuid-Holland


U kunt bij ons terecht voor al uw feesten en partijen, bedrijfuitjes en trouwerijen. Zaalverhuur tot 100 personen, met of zonder wijnproeverij. Bezoek ook eens ons gezellige terras aan het water.
Wij zijn per boot via de Oude Rijn bereikbaar.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor wijnen uit geheel de wereld, laat vooral uw voorkeur horen en wellicht staat die wijn klaar bij een volgend bezoek.

Wij schenken wijnen van grote wijn-chateau’s en/of werken samen met de beste wijnimporteurs van Nederland. Alleen het beste is goed genoeg. Een huiswijn is bij ons al van hele grote klasse. Tegen hele scherpe prijzen.


Wijnproeverijen

Bij Vin École kunt u met uw bedrijf of vriendenclub bijvoorbeeld een wijnproeverij bijwonen.
Een uitgebreide wijnproeverij incl. aangepast hapjes kost € 25,00 p.p. Het is een 2 uur durende proeverij, nadien kunt u blijven om de wijnen en de hapjes nog specifieker te proeven. Zelfs thema's kunnen besproken worden.
Maar ook kunt u met z'n tweeën binnenwandelen en vragen om een kleine wijnproeverij. Voor € 10,00 p.p. krijgt u 4 glazen van één bepaalde druivensoort uit de verschillende landen danwel streken uit één land.
Ook een bedrijfsfeest behoort tot de mogelijkheden tot ongeveer 100 mensen. Neem gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden. Het zal u verbazen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.