Adres

Van Der Haring Financials
Achter de Hoven 229
Leeuwarden
Friesland

www.vdhfinancials.nl

Trefwoorden: Budgetcoach, Schuldhulpverlening, Hulp bij schulden, Financiële dienstverlening, Financiële hulp, Bewindvoering, Administratieve hulp , Belastingtoeslagen

Rubrieken: Financiële Instellingen/Dienstverleningen, Budgetcoaching, Budgetbeheer

Overige rubrieken:
Van Der Haring Financials, Leeuwarden

Van Der Haring Financials, Leeuwarden

Zit u op het moment nogal krap bij kas? Wilt u graag een beroep doen op een budgetcoach of budgetbeheerder om uw adminstratie in kaart te brengen en te bespreken hoe het ervoor staat met uw financiën? Ook als u ons uw gelden wilt laten beheren staat Van Der Haring Financials graag tot uw dienst.

Budgetcoach & - beheer

Als wij uw gelden beheren of u begeleiden als uw budgetcoach dan kunt u rekenen op onze betrouwbaarheid, eerlijkheid en openheid. Dit zijn onze sterke punten als bedrijf. Bovendien hebben wij jarenlange ervaring als budgetcoach en budgetbeheerder. Kortom, u kunt uw administratie en financiën met een gerust hart aan ons uit handen geven. Wij heben voor elke situatie een passende oplossing en brengen uw financiën in kaart zonder tussenkomst van Kredietbank Nederland of uw gemeente.

Administratieve klussen

Voor welke financiële kwesties en administratieve klussen staan wij voor u klaar?

  • Belasting: doe een beroep op Van Der Haring Financials voor het invullen van uw belastingformulieren of het aanvragen van toeslagen of subsidies.
  • Budgetcoaching: met behulp van een budgetcoach krijgt u weer inzicht in uw financiële situatie en krijgt u weer grip op uw uitgaven.
  • Budgetbeheer: U kunt ook ons inschakelen om uw budget voor u te beheren. Wij openen dan een beheerrekening en stellen een budgetplan op die op uw sitatie is gericht. U krijgt van ons een weekbedrag dat u kunt besteden als leefgeld.
  • Administratie: voor alle administratieve klussen, van het ordenen van uw administratie, uw PGB-administratie of het opstellen van convenanten bij een scheiding is Van Der Haring Financials uw aangewezen partner.
Meer informatie over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen bekijken we welke dienst het beste past bij uw situatie.

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen