Regionaal zoeken
Adres
Logo
Solar Brabant B.V.
Weidehek 125 B
Breda
Noord-Brabant
Trefwoorden: Zonnepanelen voor bedrijven, Zonnepanelen voor particulieren, Zonnepanelen subsidie, Zonnepanelen kopen
Rubrieken: Zonnepanelen
Locatie van Solar Brabant B.V. in Breda
Overige rubrieken:
Solar Brabant B.V., Breda

Solar Brabant B.V., Breda

Hoe werken zonnepanelen?

Voordelen zonnepanelen

In eigen beheer elektriciteit opwekken met zonnepanelen heeft vele voordelen. De zonnestroom die u zelf opwekt hoeft u niet in te kopen. Hoe meer de stroomprijs gaat stijgen in de toekomst, hoe groter uw voordeel. Daarnaast zijn zonnepanelen een vorm van duurzame energie welke geen CO’2 uitstoot heeft.

Lees verder

Zonnepanelen voor particulieren?

Particulier

Voor u als particulier zijn zonnepanelen de oplossig. Niet alleen vanwege de duurzaamheid, maar ook zeker als het gaat om de finaciele voordelen die ermee gepaard gaan. Bent u betrokken bij de aarde en het klimaatprobleem?
Dan is dit de manier om een steentje bij te dragen aan een duurzame wereld. Zonne-energie is zonder meer het meest voor de hand liggende vorm van energie om dit te bewerksteligen.

Lees verder

Zonnepanelen subsidie

Subsidie zonnepanelen particulieren

Er is landelijke subsidie aangekondigd voor zonnepanelen. Per 1 juli 2012 zou er 22 miljoen euro beschikbaar komen. De overheid heeft aangekondigd dat er opnieuw een landelijke subsidieregeling komt voor particulieren voor de aanschaf van zonnepanelen. Volgens voorlopige berichten gaat de subsidie in vanaf 1 juli 2012 en stopt die in 2013, en subsidieert de overheid dan 15 procent van de aanschafkosten van zonnepanelen voor particulieren.

Lees verder

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.