Regionaal zoeken
Adres
Logo
Dennenlucht
Heistraat 15
Breda
Noord-Brabant
Trefwoorden: Zalenverhuur, Dagrecreatie, Speeltuin, Eetcafe
Rubrieken: Café
Locatie van Dennenlucht in Breda
Overige rubrieken:
Dennenlucht, Breda

Dennenluch - Breda


Café-zaal Dennenlucht is een uitnodigend historisch gebouw. In het pand vindt u een gezellige feestzaal, een knus bruin café wat grenst aan het terras. Buiten aan het terras grenst de geheel vernieuwde speeltuin, zodat u vanaf het terras de spelende kinderen in het oog kunt houden. Achter het pand, grenzend aan onze sportvelden, is nog een kleine zaal aanwezig.

Voor welke ruimte(n) u ook kiest, u ervaart er altijd de warme Brabantse gezelligheid. Ook buiten, beschut van de openbare weg, heeft u het gegarandeerd uitstekend naar uw zin. Er liggen hier drie voetbalvelden die gebruikt kunnen worden voor allerlei buitenactiviteiten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld voetbaltoernooien, sportdagen of spelmiddagen.

Omdat we op nog geen 100 meter van het Mastbos vandaan zitten en makkelijk te bereiken zijn voor de vele fietsers en wandelaars die de fietsroutes en wandelroutes van de VVV doen word ons bruine cafe op mooie dagen druk bezocht als uitvalsbasis.

Daarnaast komen in ons gezellig en knusse bruin café komen veel vaste gasten, zoals diverse biljartclubs:

- dinsdagavond (liberen)
- donderdagmiddag, donderdagavond (driebanden)
- vrijdagmiddag en vrijdagavond (driebanden).

Ons biljart kan natuurlijk ook door andere gasten worden gebruikt.


In ons café is ook een dartbord aanwezig. Hier kan door onze gasten gebruik van worden gemaakt. Dennenlucht is nog wel op zoek naar een vaste dartclub. Hopelijk dat we die in de nabije toekomst kunnen verwelkomen.

Vanwege onze vernieuwde speeltuin komen ook steeds meer gasten met kinderen. Kinderen kunnen zich prima vermaken in de geheel vernieuwde speeltuin, terwijl de (groot)ouders op het aangrenzend terras, genietend in de zon met een hapje en een drankje een ooje in het zeil kunnen houden.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.