Adres
Westpoint Security, Alkmaar

Westpoint Security
Hargewaard 168
Alkmaar
Noord-Holland

www.westpointsecurity.nl

Trefwoorden: Beveiliger, Beveiligingsbedrijf, Gecertificeerd Beveiligingsbedrijf, Professioneel Beveiligingsbedrijf, Portiers in de horeca, Toezichtcontrole, Hondenbrigade, Beveiliging events, Beveiliging festivals, Observatie gebouwen

Rubrieken: Beveiliging, Hondenbeveiliging, Beveiliging - Bewaking

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Westpoint Security, Alkmaar

Westpoint Security, Alkmaar

Bent u op zoek naar een professioneel beveiligingsbedrijf, dan kunt u rekenen op de beveiligers van Westpoint Security. Met onze jarenlange ervaring, bent u verzekerd van beveiliging op maat. Niet voor niets zijn wij een gevestigde naam in de regio. Ons allround beveiligingsbedrijf werkt voor particulieren, zakelijke klanten en klanten in de detailhandel. Bovendien kunt u rekenen op kwaliteit, want al onze beveiligers zijn gescreend door Justitie.

Of u nu een eenmalige of regelmatige beveiligingsklus heeft, wij staan graag tot uw dienst.

Portiers in de horeca als beveilging voor uw gasten en medewerkers

Beveiliging

Beveiliging met een hond heeft veel voordelenWelke soort beveiligingsdiensten bieden wij aan?

  • Portiers in de horeca: Met behulp van een gedegen opgesteld beveiligingsplan, zorgen onze representatieve beveiligers ervoor dat uw gasten en medewerkers beschermd worden in gevaarlijke situaties en leiden zij alles in goede banen.
  • Beveiliging evenementen en festivals: Tijdens evenementen voeren wij grondige toegangscontroles uit die combineren met een grote gastvrijheid. Ook voor grotere evenementen (>4000 bezoekers) kunt u bij ons terecht. Voordat wij uw evenement of festival beveiligen stellen we een risicoanalyse op.
  • Observatie gebouwen en personen: Wij houden toezicht op een specifiek gebouw of voeren inspectierondes uit. Uw object kunnen wij ook beveiligen met een hond.
  • Objectbeveiliging: Toezicht houden op een overheidsgbebouw, een winkel of een kantoorpand? Wij draaien onze hand er niet voor om. Wij houden dag en nacht een oogje in het zeil en passen ons aan op uw situatie en/of soort gebouw.
  • Hondenbrigade: Beveiliging met een hond heeft veel voordelen. Het gebied dat wij kunnen controleren is bijvoorbeeld groter en een hond ruikt, ziet en hoort meer dan een mens. Er wordt vaak een beroep gedaan op de hondenbrigade tijdens nachtwerk en bij objectbeveiliging.
  • Koeriersdiensten: Ook voor transport onder beveiliging zijn wij uw aangewezen partner.

Wilt u meer weten over onze beveiligingsdiensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Het team van beveiligers van Westpoint Security

Offerte aanvraag / Contact opnemen