Adres
Midgetgolfbaan De Warande, Helmond

Midgetgolfbaan De Warande
De Kluis 8
Helmond
Noord-Brabant

www.midgetgolfhelmond.nl

Trefwoorden: Bedrijfsuitjes, Midgetgolfbaan, Kinderfeesten, Barbecues, Familiefeestjes, Vergaderarrangement, Midgetgolf, Familiereunie, Carat-paviljoen, Carat-concerten

Rubrieken: Bedrijfsfeesten

Overige rubrieken:
Midgetgolfbaan De Warande, Helmond

Midgetgolfbaan De Warande - Helmond

Midgetgolfbaan De Warande is een leuke midgetgolfbaan in Helmond voor jong en oud en biedt gelegenheid voor: kinderfeesten, bedrijfsuitjes, barbecues en familiefeestjes. Er is tevens een eetcafé aanwezig.

Voor de 20e eeuw was Midgetgolfbaan De Warande het jachtterrein van de familie Wesselman van Helmond, de lokale kasteeleigenaren. In 1914 stationeerde textielfabrikant Piet de Wit hier een reusachtige witte villa en legde daaromheen een prachtige parktuin en schitterende bossen aan.

Vanaf toen noemde Piet de Wit het Peapark, genaamd naar zijn kinderen de tweeling August en Pierre. Ongeveer tien jaar lang duurde het bestaan voort. Totdat Piet de Wit in 1926 failliet ging en de nieuwe eigenaar het liet afbreken. Nog steeds vind je midden in het park resten van Peapark, in de vorm van grote stenen.

In de tussentijd heeft het park ook nog Hertenkamp en Jan Visser Park geheten. De naam Warande werd in de lage landen gebruikt voor besloten jachtterrein. Over het algemeen waren deze terreinen eigendom van voorname families, zoals ook familie Wesselman van Helmond dat was.

Het park wordt omringd door drie grote wegen: de President Rooseveltlaan, de Aarle-Rixtelseweg en de Jan van Brabantlaan, ook wel de Goudkust van Helmond genoemd.

Arrangementen

Midgetgolfbaan De Warande is druk bezig met het samenstellen van diverse arrangementen voor het nieuwe seizoen. Houd de website de komende periode daarom goed in de gaten!

U kunt bij
Midgetgolfbaan De Warande bijvoorbeeld terecht voor een kinderfeestje met midgetgolf en aansluitend een snack, een drankje en frietjes. Ook kunt u terecht voor groepsuitjes met midgetgolf en daarna een geheel verzorgde barbecue.

Wilt u graag meer informatie over een activiteit, neemt u dan gerust contact met ons op!

Barbecue arrangement 18,50 euro per persoon

U kunt bij ons een barbecue arrangement boeken vanaf 10 personen. Hierbij krijgt u zelf de beschikking over een barbecue.

Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten genieten op ons speciaal hiervoor aangelegde terras. Mocht het weer minder goed zijn, dan kunt op onze verwarmde en geheel overdekte, glazen waranda genieten van uw barbecue.

Het arrangement bestaat uit:

 • salade en rouwkost
 • stokbrood
 • 4 soorten saus
 • 5 soorten vlees
 • barbeque die u zelf mag bedienen
 • midgetgolf

Kinderfeestje voor 8,50 euro per persoon

Het arrangement bestaat uit:

 • ijsje
 • snoepzak
 • 2 x ranja
 • minigolf
 • presentje voor de jarige
 • frietjes met frikadel of kroket

Vergaderarrangement

Midgetgolfbaan De Warande nodigt u uit om hier uw vergadering te boeken. Wij bieden u een eenvoudige locatie met voldoende faciliteiten voor uw vergadering, werkoverleg cq presentatie, in het mooiste stukje Helmond. Informeer naar de mogelijkheden voor het boeken van een vergaderarrangement.

Offerte aanvraag / Contact opnemen