Regionaal zoeken
Adres
Logo
Clean And Wax Center Haarlem
Hoofdweg 855
Hoofddorp
Noord-Holland
Trefwoorden: Autopoetsbedrijf, Auto, Interieur, Verzorging, Autobekleding, Reinigen, Autopoetsen, en, Polijsten, Lakverzegeling
Rubrieken: Autopoetsbedrijven
Locatie van Clean And Wax Center Haarlem in Hoofddorp
Overige rubrieken:
Clean And Wax Center Haarlem, Hoofddorp
Teflonbeschermlaag, Rookluchtverwijderen, Mobiel Autopoetsbedrijf, Poetsen van Motoren, Caravans, MTV's en Bestelwagens, Caravan Onderhoud, Stickersverwijderen, Steenslagverwijderen, Showroom Klaar, Car Cleaning, Haarlem, Noord-Holland.

   

Exterieur poetsen 

Tijdens deze behandeling wordt de auto geheel showroomklaar gemaakt. Dit betekent dat de auto grondig wordt, gewassen, gepolijst en in de wax gezet van binnen wordt het interieur uitgezogen wij shampoorellen het tapijt en de bekleding en reinigen de wanden. hier na is het interieur

Het is aan te raden de exterieur (buitenkant) eens per jaar te laten poetsen.

Hoe gaat dat in zijn werk: De auto wordt grondig gewassen en in de wax gezet. Door de lak van een auto met speciale poetsmachines te behandelen, kunnen oppervlakkige krassen worden verwijderd, de kleur van de lak wordt opgehaald (een oorspronkelijke rode auto die naar oranje/ roze nijgt, wordt weer rood) en de glans wordt optimaal hersteld. De wax die op de lak wordt gezet zorgt voor een beschermlaag en een mooie glans.

Uit een recent ANWB-onderzoek is gebleken dat de inruilwaarde van uw auto met meer dan € 500,= in waarde stijgt, terwijl deze poetsbeurt nog niet eens een derde hiervan kost. Dat is gemakkelijk verdiend. Daar komt bij, dat u auto met een Daimond behandeling voor lange tijd is beschermd tegen weer invloeden van buiten af.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.