Adres
Suit Palace, Arnhem

Suit Palace
Sterappelgaard 214
Arnhem
Gelderland

www.suitpalace.nl

Trefwoorden: Herenpak, Herenkostuums, Comienzo, Herenpakken, Colberts, Kostuum, Herenkostuum

Rubrieken: Groothandel, Webwinkel, Herenpakken, Kostuums

Overige rubrieken:
Suit Palace, Arnhem

De nieuwste modellen overhemden, kostuums en colberts.

Het trefpunt van “service”, “scherpe prijzen” en “kwaliteit”. Door samenbrengen van de beste textielfabriekanten en Italiaanse modejagers, tonen wij met trots onze collectie aan u.


Op de website van SUIT PALACE treft u binnenkort de nieuwste modellen overhemden, trendy dassen, accessoires en uiteraard steeds meer modellen kostuums en colberts aan. Natuurlijk alléén en niets anders dan het “heilige” italian design.

De kosten worden door SUIT PALACE tot het uiterste gedrukt. Geen etalages, winkelpanden en dure showrooms. Bij SUIT PALACE staat alleen de kwaliteit van het product centraal en waar u voor betaalt. De beste deals worden voor u gesloten, zodat u voor een eerlijke prijs van kwaliteit geniet.

Laagdrempelige tarieven i.c.m. hoogwaardige kwaliteitsprodukten. Onze fabrikanten eisen dit ook. Bij SUIT PALACE willen wij meer voor onze klanten uithalen dan alleen een gunstige kwaliteits/prijsverhouding.

Wij houden ons graag dagelijks bezig met het verstoren van de balans in de kwaliteits/prijsverhouding ten voordele van de klant.

Wij hebben, door nauw samen te werken met de fabrikant, continu toezicht op alle bewerkingen en processen die onze producten ondergaan. Op deze manier kunnen wij voornamelijk de kwaliteit van onze producten te allen tijde controleren en testen.

Door te werken vanuit onze eigen voorraadopslag in Nederlang verkorten wij de doorlooptijden voor onze klanten. Bovendien geeft dit ons de mogelijkheid om de laatste controle uit te voeren i.v.m. de kwaliteit. Zo kunnen wij een levertijd van 1 tot maximaal 3 werkdagen na bestelling voor u garanderen. Het transport / verzendingen worden uitbesteed aan TNT.

Ook als groothandel binnen Nederland is SUIT PALACE operatief. Als bedrijf kunt u bij SUIT PALACE inkopen? Uiteraard is dat mogelijk tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. Wij komen met een deal die het beste bij u past. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons.

Wij bij SUIT PALACE, werken graag samen met u aan een goede samenwerking...

Offerte aanvraag / Contact opnemen