Regionaal zoeken
Adres
Logo
Aries B.V.
Bredaseweg 185
Etten Leur
Noord-Brabant
Trefwoorden: Documentenbeheer, Archiefkasten, Archiefrekken, Mappen, EfficiŽnt coderen, Archiefboxen, Archief, Kleurcoderingssysteem, Coderingsoftware
Locatie van Aries B.V. in Etten Leur
Overige rubrieken:
Aries B.V., Etten Leur
Aries nv Kontichsesteenweg 60 b3 2630 Aartselaar 03/457 91 91

Wie is AriŽs?

De specialiteit van AriŽs is gericht op het organiseren en invoeren van geÔntegreerde documentbeheer systemen voor specifieke doelgroepen. Daarom voorziet AriŽs eerst in gespecialiseerde consultancy betreffende de documentorganisatie voor zowel digitale als fysieke documenten. Daarnaast voorziet AriŽs in de ontwikkeling en levering van software en materialen: dossiermappen, opbergmeubels, etiketten en software.

AriŽs heeft meerdere software oplossingen ontwikkeld: 'AriŽs Label Print' voor het afdrukken van alle soorten etiketten (inclusief kleurcodering voor dossiermappen), 'AriŽs Find' voor het 'tracken' van dossiers met bar codes en 'AriŽs Document Management' de geÔntegreerde documentbeheer oplossing gebaseerd op Microsoft Sharepoint. Alle AriŽs oplossingen zijn als neusje van de zalm ontwikkeld op basis van de praktische ervaring opgedaan gedurende de vele duizenden lange-termijn relaties die AriŽs met haar klanten onderhoudt. AriŽs is een familiebedrijf opgericht in 1981 door Raymond and Lucienne Pissierssens, de ouders van de huidige eigenaars Jan en An Pissierssens. Bij AriŽs werken bij de Nederlandse en Belgische vestigingen 20 mensen en verkoopt utsluitend rechtstreeks aan de professionele eindgebruiker. In al haar activiteiten streeft AriŽs naar de ontwikkeling van gespecialiseerde oplossingen die voortdurend geÔnnoveerd worden teneinde steeds opnieuw de beste Ďvalue for moneyí te kunnen blijven aanbieden aan de klanten.Een AriŽs gezichtspunt...
AriŽs is een buitengewoon en succesvol bedrijf. AriŽs heeft alleen de beste professionals in dienst die gelukkig zijn in hun werk en in hun werk hun dromen van persoonlijke ontwikkeling waar kunnen maken. Zodanig dat iedere medewerker zich altijd ten volle inzet voor de klanten. Het is een bedrijf waar iedereen open, loyaal en met respect voor elkaar kan samenwerken in een gezond teamverband. Een bedrijf waar persoonlijk initiatief zegeviert, waar men elkaar helpt en waar ieder in de beste positieve sfeer leert van successen, vergissingen en tegenslagen. Een bedrijf waar ieder de eigen verantwoordelijkheid positief kan oppakken.

De beste oplossingen worden ontwikkeld voor uw archiefproblemen. De meest compacte oplossing, de snelst werkende, het best uitgekiend voor uw specifieke organisatie. Zo zijn onze producten alleen van topkwaliteit. Tegen de beste prijzen. Onze productie, leveringen en omzettingen gebeuren vlekkeloos, altijd op tijd volgens afspraak. De facturen zijn altijd correct en helder. De service na verkoop is snel, accuraat en vriendelijk. Klachten behandelen we met het† grootste respect en we zoeken de beste, praktische oplossing voor iedereen. AriŽs is gewoon schitterend. U glimlachtÖ u kunt het niet geloven?† Het zou kunnen dat het beeld dat geschetst is op enkele puntjes misschien een beetje afwijkt van de werkelijkheid. Maar het is wel onze† doelstelling en werken er allemaal elke dag aan! Dit is hoe wij AriŽs als ideaal beeld voor ons zien. Het geeft de geest aan van ons bedrijf. Voor zo'n bedrijf willen we ons inzetten.

Trouwens, op veel punten scoren we nu ook al uitstekend. Dat bewijzen de getuigenissen van klantentevredenheid ons. En dat is erg fijn. Daar zijn we ook trots op. U kunt rekenen op onze niet aflatende inzet en toewijding.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.