Adres
Dt-Fotografie, Apeldoorn

Dt-Fotografie
Kimbrenstraat 17
Apeldoorn
Gelderland

www.dt-fotografie.nl

Trefwoorden: Huwelijksreportage, Bruidsfotografie, Fotograaf, Fotostudio, Bruidsfotograaf, Glamourfotografie, Modelfotografie, Bedrijfsfotografie, Fotoreportage

Rubrieken: Fotografie, fotografen, Fotoreportages, Fotostudio, Fotograaf

Overige rubrieken:
Dt-Fotografie, Apeldoorn

Dt-Fotografie

Prijsinformatie

De kosten voor een fotoreportage zijn afhankelijk van uw wensen. Er spelen hierin veel factoren mee, bijvoorbeeld of het gaat om een reportage op locatie of in de studio van Dt-Fotografie en of u de foto's op cd (enkel mogelijk voor productfotografie), los, afgedrukt, in een (digitaal) album of op canvas wilt ontvangen. Op locatie kunt u ook kiezen voor een kleine flitser of een mobiele studio met een achtergrond en studioflitsers.

Wanneer u uw wensen doorgeeft aan Dt-Fotografie, kan er geheel vrijblijvend een offerte opgemaakt worden voor u. Tevens is het mogelijk om met een afspraak te maken, zodat uw wensen persoonlijk besproken kunnen worden en u eventueel enkele voorbeeldfoto's getoond kunnen worden.

De onderstaande prijzen zijn een indicatie en kunnen afwijken. Definitieve prijzen volgen via een vrijblijvende offerte.

Portret in de studio van Dt-Fotografie, 1 t/m 4 mensen, €50,-. Hierbij krijgt u twee afdrukken van 13x18cm of 1 afdruk van 20x30cm. Meerdere foto's kunt u nabestellen.

Huisdierenportret bij u thuis, €50,- voor het eerste dier, elk volgend dier €20 incl. voorrijkosten. U krijgt drie afdrukken van 13x18cm per dier. Meerdere foto's kunt u nabestellen.

Glamour/Model-reportage in de studio van Dt-Fotografie, 1 tot 2 personen, €80,-. Hierbij krijgt u twee afdrukken van 20x30cm. Meerdere foto's kunt u nabestellen. Deze prijs is exclusief visagie. Visagie kan voor u geregeld worden.

Huwelijksreportage op locatie, €800. Dt-Fotografie maakt foto’s van het zetten van make-up, het ophalen van de bruid, de plechtigheid in de kerk of het stadhuis, een reportage op locatie en het begin van het feest. De genoemde prijs is exclusief de prijs van de locatie en het afdrukken van de foto's en het eventuele album. Dt-Fotografie kan mogelijk ook voor u visagie regelen.

Neem voor een reportage van uw (sport)evenement, producten of andere wensen gerust contact op.

Kosten nabestellingen:

Afdruk 10x15cm, € 5,00
Afdruk 13x18cm, € 7,50
Afdruk A4 formaat, € 12,50
Afdruk op canvas, op aanvraag
Digitaal album, op aanvraag

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen