Adres
Huisarts Jongebreur, Amsterdam

Huisarts Jongebreur
Valeriusplein 40 hs
Amsterdam
Noord-Holland

www.dl166.nl


Trefwoorden: Huisarts, Huisarts Zuid, Huisarts Amsterdam, Huisarts De Lairessestraat, GP Amsterdam, Huisarts Olympisch Kwartier, Huisarts Amsterdam Expat, Huisarts Amsterdam Zuid, Huisarts Amsterdam Oud-Zuid, Huisarts Jongebreur

Rubrieken: Huisartsenpraktijken, Huisarts

Overige rubrieken:
Huisarts Jongebreur, Amsterdam

Huisarts Jongebreur, Amsterdam

De huisarts Jongebreur houdt praktijk op de Lairessestraat 166 te Amsterdam-Zuid. De praktijk staat voor toegankelijke en gemakkelijke zorg, oftewel: geen lange wachttijden!

Dokter Jongebreur is de huisarts in de praktijk. Dr Jongebreur is recentelijk gespecialiseerd in het maken van echo's. Dit behoort sinds kort dan ook tot de mogelijkheden in de praktijk. Zwangeren kunnen tevens terecht voor een termijn meting bij dr Jongebreur.

Tevens is het nu mogelijk om bloed te laten prikken in de praktijk voor laboratoriumonderzoek. De praktijk beschikt ook over stikstof, voor de behandeling van wratten.

Metingen

Praktijkverpleegkundige Erika van der Baan begeleidt diabetes- en astma/COPD-patiënten in de praktijk. Zij bepaalt samen met de huisarts het beleid en voert de controles uit. Erika is aanwezig op de maandag.

Ook verricht Erika longfunctie-metingen bij patiënten. Als u al lange tijd hoest of benauwdheidsklachten heeft, kunt u bij haar terecht voor een longfunctie-meting.

Tot slot begeleidt Erika ook patiënten die willen stoppen met roken. Dit wordt vaak gecombineerd met ondersteunende medicatie zoals Champix.

Voor bloedafname en bloeddrukmetingen kunt u terecht bij de assistenten.

Reizigersconsult

Heeft u vragen over vaccinaties voor (verre) reizen? Dan kunt u hiervoor terecht bij beide artsen.

Alle benodigde vaccinaties zijn te verkrijgen via de praktijk.

Laboratoriumonderzoeken

Bloedmonsters worden elke werkdag afgenomen tussen 8:00 uur en 12:00 uur.

De praktijk beschikt ook over sneltesten, zoals voor urineweginfecties en het CRP-eiwit (maat voor onstekingen).

Let op! Voor de meeste bloedonderzoeken moet u nuchter komen, dat wil zeggen: voor het ontbijt.

Preventie

De praktijk biedt ook preventieve check-ups, van gericht gehoor-onderzoek tot een algehele check-up met laboratoriumonderzoek en eventueel een abdominale echografie. Neem voor meer informatie en/of een afspraak contact op met de assistenten.

Offerte aanvraag / Contact opnemen