Regionaal zoeken
Adres
Dubbel Groen Tuinontwerp Winkel
Czaar Peterstraat 95
Amsterdam
Noord-Holland
Trefwoorden: Tuinaanleg, Tuinontwerp, Tuinadvies, Tuinspullen, Tuinkunst, Tuinonderhoud, Tuinworkshop, Tuinrenovatie, Bestrating, Sierbestrating
Locatie van Dubbel Groen Tuinontwerp Winkel in Amsterdam
Overige rubrieken:
Dubbel Groen Tuinontwerp Winkel, Amsterdam

Dubbel Groen Tuinontwerp Winkel

Van schets naar tuin

Dubbelgroen biedt een gevarieerd aanbod op het gebied van tuinontwerp. Het kan de grote lijnen betreffen: de indeling, een nieuwe bestrating en/of beplanting. Maar u kunt ook misschien iets willen toevoegen aan uw tuin, bijvoorbeeld een rosarium, een kruidentuin of een kinderspeelplek.

Werkwijze

Het eerste gesprek is kosteloos. Een drietal schetsen zijn gebaseerd op uw wensenlijst. Na een uitvoerige bespreking kiest u het uiteindelijke ontwerp, welke wordt uitgewerkt. Ook de beplanting kan eventueel worden meegenomen. Hiervoor wordt dan een aparte beplantingstekening gemaakt.
U bent vrij om het ontwerp zelf uit te voeren of een erkend hoveniersbedrijf in te schakelen.

Bij Jan Schep staat niet alleen de bloem centraal, maar ook het verschil in hoogte, het samenspel met harde materialen en de vorm van de takken.

Prijzen

De prijzen zijn exclusief BTW

  • Ontwerp basisplan: Ä 350.00
  • Aanpassing op een of meer onderdelen (pergola of afscheiding): prijs op aanvraag
  • Beplantingstekening & plantenlijst: Ä 225.00

Aanleg

Voor de aanleg van uw tuin kan Dubbelgroen bemiddelen bij een erkend Hoveniersbedrijf en er tevens op toezien dat het ontwerp ook naar wens wordt uitgevoerd. U bent natuurlijk ook vrij om de aanleg zelf† te verzorgen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.