Regionaal zoeken
Adres
Logo
Schoonmaakbedrijf Fris & Vrolijk
Nicolaas Ruychaverstraat 180
Amsterdam
Noord-Holland
Locatie van Schoonmaakbedrijf Fris & Vrolijk in Amsterdam
Overige rubrieken:
Schoonmaakbedrijf Fris & Vrolijk, Amsterdam

Schoonmaakbedrijf Fris & Vrolijk - Amsterdam


https://www.uw-adres.nl/_images/upl/429652/logo.jpg

Schoonmaakbedrijf Fris & Vrolijk is een adres voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. Ons bedrijf bestaat sinds 2001 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.

Wij werken al jarenlang met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisme, daarbij moet u denken aan het schoonmaken van kantoren, scholen, sportscholen, kinderopvang, trappenhuizen, apotheken en bij bouwopleveringen .

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze wekzaamheden naar volle  tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per email, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

https://www.uw-adres.nl/_images/upl/429652/foto.jpg

Schoonmaakbedrijven, Schoonmaakbedrijf, Vloeronderhoud, Reiniging, Schoonmaken scholen, Schoonmaken kantoren, Schoonmaken Praktijken, Cleaning, Service, Amsterdam, Noord-Holland

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.