Adres
Autotaalglas, Alkmaar

Autotaalglas
Zeglis 168
Alkmaar
Noord-Holland

www.autotaalglas.nl

Trefwoorden: Autoruiten, Ruitenreparatie, Autoruitschade, Autotaalglas, Autoreparatie, Schade, Alkmaar, Noord-Holland, Leasemaatschappijen, Verzekeringsmaatschappijen

Rubrieken: Autobedrijven, Leasebedrijf, Verzekeringsmaatschappijen, Ruitreparatie

Overige rubrieken:
Autotaalglas, Alkmaar

Autotaalglas

Autotaalglas werd in 1986 opgericht door Pieter van Spaendonck. Begonnen als eenmanszaak, is deze franchiseorganisatie inmiddels landelijk uitgebreid met 53 vestigingen. Elke vestiging van Autotaalglas wordt geleid door een zelfstandig ondernemer binnen een strikt omkaderd kwaliteitsconcept: de beste garantie voor inzet, kwaliteit en service. Autotaalglas is actief op de consumentenmarkt en werkt bovendien intensief samen met alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland.

Autotaalglas heeft als doel haar klanten een totaaloplossing te bieden. Naast het feit dat de ruitschade perfect wordt gerepareerd, wordt de klant ook mobiel gehouden. Behalve een groot aantal mobiele serviceteams, waarmee de klant ter plekke kan worden geholpen, beschikt Autotaalglas ook over meer dan 100 Mini´s voor haar klanten. Indien de klant behoefte heeft aan vervangend vervoer, kan hij van Autotaalglas gratis een Mini meekrijgen. De klant blijft op deze manier mobiel.

Autotaalglas is 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken bij ruitschade. U kunt hiervoor bellen naar het gratis servicenummer 0800-0828. Onze callcenter medewerkers helpen u direct verder. Het is ook mogelijk om schade online te melden.

Offerte aanvraag / Contact opnemen