Regionaal zoeken
Adres
Logo
LenaertsVoorvaart Advocaten
Van Coothplein 18
Breda
Zuid-Holland
Trefwoorden: Strafrecht, Alimentatie, Ondernemingsrecht, Contractenrecht, Dagvaarding, Echtscheiding, Arbeidsrecht, Letselschade, Juridische bijstand
Locatie van LenaertsVoorvaart Advocaten in Breda
Overige rubrieken:
LenaertsVoorvaart Advocaten, Breda

LenaertsVoorvaart Advocaten, Breda

Uw advocaat in Breda en Etten-Leur: deskundig en professioneel

LenaertsVoorvaart Advocaten is een advocatenkantoor, gevestigd in Breda en Etten-Leur, wat zich richt op particulieren en bedrijven in binnen- en buitenland. Wij streven naar betaalbare en resultaatgerichte juridische dienstverlening op een aantal specifieke rechtsgebieden, zoals:

Denk bijvoorbeeld aan:

Kwaliteit, aandacht en betrokkenheid, en waar nodig of gewenst begeleiding en coaching, staan LenaertsVoorvaart Advocaten hoog in het vaandel om te komen tot efficiŽnte en aanvaardbare oplossingen voor uw juridische vraagstukken en problemen. Iedere advocaat heeft intensieve specialistische opleidingen gevolgd om u daarbij optimaal van dienst te kunnen zijn.

LenaertsVoorvaart Advocaten is een advocatenkantoor met een groot nationaal en internationaal netwerk. LenaertsVoorvaart Advocaten is namelijk lid van diverse netwerken, waaronder Interlegal. Interlegal is een samenwerkingsverband met buitenlandse advocatenkantoren met een netwerk over de hele wereld. Zo kunnen zij u assisteren als u een juridisch probleem heeft in Europa of daarbuiten, iets wat steeds vaker voorkomt.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.