Adres
U-Fix, Helmond

U-Fix
Lariksrode 11
Helmond
Noord-Brabant

www.u-fix.nl

Trefwoorden: Advies, Windows, DVB, Linux, Unix, Virtualisatie, Cloud Computing

Rubrieken: Adviesbureaus, ICT dienstverlening, ICT Opleidingen

Overige rubrieken:
U-Fix, Helmond

U-Fix, Helmond

U-Fix is een professionele IT-organisatie die monitoring services, remote system- en netwerkbeheer, design infrastructuren, dbdesign, consultancy levert in de breedste zin van het woord, ook voor het MKB en scholen.

Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van IT, kan U-Fix u oplossingen aanbieden die garant staan voor robuustheid. IT dient betrouwbaar en effectief te zijn. Daarom automatiseert U-Fix zo ver door als dat u wenst, zodat het ook voor u beheersbaar is. Dit in tegenstelling tot wat veel anderen beloven, maar niet waarmaken.

Door brede en diepe kennis op het gebied van IT en alles wat daarmee samenhangt, kunt u dus voor alle vragen bij U-Fix terecht. Ook wanneer u door anderen niet geholpen kon worden of van het kastje naar de muur bent gestuurd. In de ogen van U-Fix is in IT niets onmogelijk! Bij U-Fix is alles inbegrepen. U heeft dus een centraal aanspreekpunt.

De adviezen vanU-Fix zijn eerlijk en oprecht. Dit kan omdat zij niet gebonden zijn aan leveranciers van hardware of software. Klant is koning betekent bij U-Fix IT: bekeken vanuit de ogen van de klant en ook zijn taal spreken.

Kijk voor meer informatie op de website.

Offerte aanvraag / Contact opnemen