Regionaal zoeken
Adres
Logo
Timmerbedrijf Kievit
Boezemweg 20
Oude Tongen
Zuid-Holland
Trefwoorden: Nieuwbouw, Dakkapellen, Aanbouw, Renovatie, Verbouw, Plattedaken, Kozijnen, Deuren, Onderhoud
Locatie van Timmerbedrijf Kievit in Oude Tongen
Overige rubrieken:
Timmerbedrijf Kievit, Oude Tongen

Werkgebied: Achthuizen, Zuid-Holland, Rotterdam, Den Haag, Vlaardingen, Sliedrecht.

W & J Kievit-Onderhoud en Timmerwerk V.O.F.

Timmerbedrijf Kievit is een traditioneel timmerbedrijf dat al bijna 7 jaar in de bouwwereld actief is. Het familiebedrijf is gevestigd in Oude Tonge en maakt op dit moment een sterke groei door.

Persoonlijk

Persoonlijk contact staat bij Kievit hoog in het vaandel. We gaan regelmatig op bezoek bij onze†opdrachtgevers om de wensen van bijvoorbeeld een verbouwing in kaart te brengen. In de daarop volgende gesprekken worden daadwerkelijke ideeŽn besproken en desbetreffende plannen gemaakt. De samenwerking, tussen u als klant en wij als uitvoerende,†is de basis voor een goed eindresultaat. Mede door onze ervaring en het streven naar†professionaliteit gaan wij geen opdracht uit de weg en zijn wij een goede partner voor de meest uiteenlopende klussen.

Ons kantoor en werkplaats bevinden zich op de boezemweg te Oude Tonge (Zuid-Holland). Deze combinatie tussen kantoor en werkplaats†draagt er aan bij dat we onze ideeŽn snel en zelfstandig kunnen uitwerken.

Diensten

Elke opdracht die wij uitvoeren is uiteraard maatwerk, toch onderscheiden wij de volgende categoriŽn:

  • Renovatie
  • Nieuwbouw
  • Verbouw

Renovatie

Van het vervangen van kozijnen tot het vervangen van een dakkapel. Naast deze werkzaamheden plaatsen we ook zelfstandig dubbelglas in bestaande of nieuwe kozijnen en zelfs†voor dakbedekking met rubberfolie bieden wij onze diensten aan.

Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten is voor ons niets nieuws. Voor de bouw van bijvoorbeeld een nieuwe garage, schuur of compleet woonhuis kunt u bij ons terecht. We denken mee met onze opdrachtgevers en komen altijd met passende oplossingen, van ruwe schets tot een piekfijn eindresultaat.

Verbouw

Een verbouwing is voor onze opdrachtgever veelal een ingrijpende operatie, om deze reden bieden wij een totaalpakket aan. U, als opdrachtgever, heeft bij ons ťťn aanspreekpunt en wij nemen de gehele verbouwing op ons. Of het nu gaat om een dakkapel of de gehele verbouwing van uw kantoor, de gehele organisatie valt onder onze hoede.

Overig

Timmerbedrijf Kievit neemt alle zorgen uit handen en regelt dus ook de zaken als; metselen en betegelen van muren, elektra en aansluitingen, graafwerk, schilderwerk en de installatie van gas, water en centrale verwarming. We werken enkel met betrouwbare partners en ons personeel is gedreven en wil u altijd helpen of te woord staan.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.