Adres
Veenstra Counseling, Vroomshoop

Veenstra Counseling
Bijvank 2
Vroomshoop
Overijssel

www.veenstra-counseling.nl

Trefwoorden: Zorgcoaching, Administratieve hulpverlening, Financiële zelfstandigheid, Schuldhulpbemiddeling, Bemiddeling naar passende hulp, Zorgbegeleiding, Schuldhulpbegeleiding, Financiële begeleiding, Structuurbegeleiding, Counseling

Rubrieken: Bemiddelingsbureaus, Financiële Instellingen/Dienstverleningen, Financieel adviseurs

Overige rubrieken:
Veenstra Counseling, Vroomshoop

Veenstra Counseling, Vroomshoop

Over Veenstra Counseling

De vrouw achter Veenstra Counseling in het Overijsselse Vroomshoop is Gigi Veenstra. Deze 32-jarige moeder van twee dochters coacht mensen in zowel het dagelijkse leven als de financiële huishouding. Zelf heeft ze veel meegemaakt op het gebied van financiële zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een bijstandsuitkering, schuldhulpverlening, deurwaarders en nog veel meer. Na lang vechten vond ze eindelijk een uitweg. Nu wil zij anderen die in deze situatie zitten, diezelfde uitweg bieden. Ze volgde een opleiding tot budgetcoach en is voor zichzelf begonnen. Gigi werkt volgens de NEN-certificering voor schuldhulpverlening. Daarnaast werkt zij in de preventie.

Diensten van Veenstra Counseling

Gigi kijkt samen met u naar uw huidige situatie. Ze zet op papier waar u tegenaan loopt. Komt u bijvoorbeeld uit de schuldhulpverlening en moet ik leren hoe u uw eigen financiële beheer moet uitvoeren? Dan leert zij u hoe u uw papieren ordent, een kasboek opzet, uw inkomsten en uitgaven bijhoudt etc. In andere gevallen kan Gigi helpen bij het aanvragen van kwijtscheldingen en bepaalde subsidies, en bij het zoeken van de juist papieren voor deze aanvragen. Als u de post niet meer durft te openen, helpt zij u net zolang tot u dit weer durft. Ook als u moeite heeft met budgetteren, kunt u rekenen op Gigi.

Meer weten? Bezoek de website of neem vrijblijvend contact op met Veenstra Counseling.

Offerte aanvraag / Contact opnemen