Adres
Nannys & Grannys, Zuidwolde

Nannys & Grannys
Burg Tonckensstraat 58
Zuidwolde
Drenthe

www.hulpmetgevoel.nl


Trefwoorden: Gezinshulp, Mantelzorgondersteuning, Seniorenzorg, Huishoudelijke hulp, Verhuishulp, Begeleiding voor mensen met een beperking, Hulp rondom uitvaart, Begeleiding bij afspraken, Nazorg bij overlijden, Gezelschap aan huis

Rubrieken: Hulpverleningsorganisatie, Zorg en Welzijn, Ouderenzorg, Zorgbureau

Overige rubrieken:
Nannys & Grannys, Zuidwolde

Nanny's & Granny's, Zuidwolde

Bij Bemiddelingsbureau Nanny's & Granny's kunt u terecht voor verschillende hulpdiensten. Zo kunnen wij senioren in huis helpen met het huishouden, helpen wij met koken voor het gezin als er een ouder of partner ziek wordt en kunt u tussen overlijden en de uitvaart steunen op een van onze nanny's als u een dierbare verliest.

Kortom, u bent bij ons verzekerd van persoonlijke hulp op maat en naar wens. Aan het hoofd van Nanny's & Granny's staan Agnes van Lohuizen-Haverkort en Corine Eesing-Westert. Wij hebben uit eigen ervaring ervaren hoe het is om afhankelijk te zijn door ziekte en dat er steeds minder mogelijk is in de reguliere zorg voor onze ouders. Daarom proberen wij met ons bemiddelingsbureau de gaten op te vangen die nu in de zorg vallen.

Samen boodschappen doen zorgt ervoor dat u langer thuis kunt blijven wonen

Zorg op maat

Ook als gezinshulp zijn wij inzetbaarVoor welke zorgen staan wij voor u klaar?

  • Senioren: wij zorgen ervoor dat u langer thuis kunt blijven wonen door u te helpen in de huishouding, op te treden als mantelzorgondersteuning en/of met u leuke dingen te blijven doen zoals winkelen, uit eten of bordspelen te spelen.
  • Gezin: wij treden op als gezinshulp als een van de ouders ziek wordt. We zorgen er zo voor dat de dagelijkse dingen zo normaal mogelijk doorgaan. Wij helpen u met de boodschappen, het koken, de was en de schoonmaak van het huis. U kunt echter ook op ons rekenen als u bijvoorbeeld hulp nodig heeft bij het verzorgen van een verjaardag.
  • Afscheid: als u een dierbaar iemand verliest komt er van alles op u af. Wij steunen u dan graag waar we kunnen. Denk aan begeleiding naar een uitvaart of op uw woning passen. Ook nazorg is mogelijk.
Meer informatie of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hulp bij afscheid

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen