Adres
Geusje's Stee Zorgboerderij, Nieuwe Tonge

Geusje's Stee Zorgboerderij
Korteweegje 52
Nieuwe Tonge
Zuid-Holland

www.geusjesstee.nl


Trefwoorden: Dagopvang, Dagbesteding, Vakantieopvang, Soos, Logeren, Boerderij, Peuterochtenden, Kleuterochtenden

Rubrieken: Zorgboerderij

Openingstijden
Ma gesloten
Di gesloten
Wo 9:30 - 19:00
Do 9:30 - 16:00
Vr 9:30 - 16:00
Za gesloten
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Geusje's Stee Zorgboerderij, Nieuwe Tonge

Geusje's Stee Zorgboerderij, Nieuwe Tonge

Geusje's Stee Zorgboerderij is een dagopvang voor kinderen met een verstandelijke beperking. In principe geldt dit voor kinderen vanaf zeven jaar.
Voor jongere kinderen wordt in sommige gevallen een uitzondering gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op of kijk op onze website. Afhankelijk van uw kind bepalen we samen hoeveel zorg hij of zij nodig heeft.

Dagopvang

Voor de dagopvang geldt dat wij 's morgens na het ontbijt de dieren verzorgen. Wij hebben onder meer stieren, pony's, konijnen, geiten, katten, honden, cavia's en varkens. Voor elk kind zit er dus wel een dier bij waar uw kind voor kan zorgen. Als het goed weer is gaan we het land op en kunnen de kinderen in de moestuin aan de slag. Na het middageten houden we de kinderen bezig met educatieve of ontstannende activeiten. Hierbij kunt u denken aan knutselen, bowlen, wandelen op het strand of een film kijken. U kunt uw kind om 16.00 uur weer ophalen. Indien gewenst kan uw kind ook nog met ons mee eten. In dat geval haalt u uw kind om 19.00 uur op.

Dagbesteding

Oudere kinderen vanaf achtien jaar kunnen bij ons van 9.30 tot 16.00 uur terecht. De nadruk ligt hier op gezamenlijke activiteiten waarbij zij in een groep aan de slag gaan met knutselen, cadeautjes maken of de dierenverzorging. Ook organiseren we voor de oudere kinderen een soos. Dit is een avond waarop de oudere jeugd samenkomt om een gezellige avond door te brengen met elkaar. Meer over de dagindeling leest u op onze website.

Vrijdag zijn wij tevens van 19:00 tot zondag 19:00 uur geopend. Tijdens vakanties zijn wij 24 uur per dag open.

rgboerderij Geusje's Stee biedt sinds 13 november 2010 dagopvang aan kinderen met een verstandelij bepeen wij ook in e weekenn) kunnen betekenen?
Neem contact me ons op of kom eens langs om te kijken. U bent van harte welkom!

Zoom eens langs om te kijken. U bent van harte welkom!

Offerte aanvraag / Contact opnemen