Adres
'GADEMEE', Tilburg

'GADEMEE'
Rubensplein 28
Tilburg
Noord-Brabant

www.gademee.webklik.nl


Trefwoorden: Pgb-Begeleiding, Persoonsbegeleiding, Dagbesteding, Straatvrees, Zorgverlening, Zorginstelling, Weekendbegeleiding, Autistisch, Asperger, PDD-NOS

Rubrieken: Zorgcentra, Zorg en Welzijn, Begeleiding

Overige rubrieken:
'GADEMEE', Tilburg

Gademee

De deur uit gaan is niet voor iedereen altijd even vanzelfsprekend. Gademee biedt daarom begeleiding aan mensen met en zonder PGB. Zowel kinderen, volwassenen als ouderen kunnen terecht voor begeleiding. Er kan sprake zijn van sociaal-emotionele problemen en/of psychiatrische problemen. Gademee biedt begeleiding op maat. Samen met u kijken zij welke vorm van begeleiding bij u past.

Kinderen

Bij kinderen wordt tevens het hele gezin begeleid. Zowel het kind als de ouder(s) worden ondersteund. Gademee werkt met begeleidingsplannen waarbij de ouder(s) nauw betrokken worden. Door middel van gesprekken krijgen zij meer inzicht. Soms is het nodig dat ouder(s) even op adem komen. Gademee kan dan de ouder(s) even ontlasten door bijvoorbeeld weekend-vakantieopvang.

Volwassenen en ouderen

Bij volwassenen en ouderen speelt eenzaamheid steeds vaker een grote rol. Gademee streeft naar een zo groot mogelijke vorm van zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Zij kijken liever naar wat men wel kan in plaats van van wat men niet kan. Dit met het doel om zoveel mogelijk de regie in eigen hand te houden.

Vervoer

Mocht vervoer voor u een beperking zijn, dan is dat voor Gademee geen probleem. Zij zijn in het bezit van een auto.

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen