Adres
Snelsolar B.V., Delft

Snelsolar B.V.
Kleveringweg 7
Delft
Zuid-Holland

www.snelsolar.nl

Trefwoorden: Zonnepanelen, PV-systemen, Terugverdientijd, Particulieren, SDE-subsidie, Duurzame, Energie, Omvormers, Opbrengstgarantie, Subsidiemogelijkheden

Rubrieken: Zonne-energie, Zonnepanelen

Overige rubrieken:
Snelsolar B.V., Delft

Verkoop aan particulieren

Snelsolar levert zonnepanelen en bijbehorende zonne-energiesystemen aan particulieren. Zowel doe-het-zelf pakketten als panelen en onderdelen. Desgewenst begeleiden wij u gedurende het gehele traject van oriëntatie, subsidieaanvraag, en aankoop, tot en met installatie door ervaren installateurs. Wij werken uitsluitend met Europese A- merken welke u langdurige garanties op hun producten geven. Snelsolar is een jong bedrijf, dat kan rekenen op de expertise van haar partners, leveranciers en installateurs. Wij maken het mogelijk uw eigen energie op een milieubewuste manier op te wekken en daarmee duurzaam te investeren in de toekomst.


Voordelen van zonnepanelen:

  • U bespaart geld, nu en in de toekomst.
  • Positieve invloed op verplicht energielabel, dus een waardevermeerdering van uw huis. Een duurzame investering.
  • Door duurzame energie te gebruiken, bespaart u fossiele brandstoffen. Daarmee werkt u mee aan het verminderen van de uitstoot van CO2.
  • Het maakt u niet volledig afhankelijk van de perikelen van de grote energiebedrijven (stijgende energieprijzen door stijging in de olie en gasprijzen van landen als Iran, Rusland en Saudi-Arabië).
  • U heeft altijd elektriciteit tot uw beschikking.

Aanvulling opbrengsten door SDE-subsidie:
Senter Novem beoordeelt of u in aanmerking komt voor SDE-subsidie (Stimulering Duurzame Energieproductie). Hiervoor is een systeem opgezet dat het verschil vergoedt tussen de kostprijs van de 'reguliere' energie en de duurzame energie

Voor meer informatie: www.senternovem.nl, of neem gerust contact met ons op. info@snelsolar.nl

Meer Met Minder is het nationale energiebesparingsprogramma voor de bestaande bouw.
De stichting voert het convenant 'Meer Met Minder' uit. Doel is dat in 2020 2,4 miljoen bestaande woningen en andere gebouwen blijvend 30 procent minder energie gebruiken.