Regionaal zoeken
Adres
Logo
Akik Afbouwbedrijf
G. Bolkade 64e
Zaandam
Noord-Holland
Trefwoorden: Systeemplafonds, Wanden, Sloopwerken, Sloopafval, Timmerwerkzaamheden, Bedrijfsinrichtingen, Afbouwwerkzaamheden, Plafonds, Klussenbedrijf, Verbouwingen
Locatie van Akik Afbouwbedrijf in Zaandam
Overige rubrieken:
Akik Afbouwbedrijf, Zaandam

Akik Afbouwbedrijf - Zaandam


Wij leveren onze diensten door heel Nederland! Zo doen wij porjecten in bijvoorbeeld Rotterdam, Den Haag, Amersfoort, Alkmaar, Hoorn, Amsterdam en Utrecht

De specialisten op het gebied van systeemplafonds ,wanden,timmeren, allround werkzaamheden
Het inrichten van een bedrijfsruimte moet met zorg gebeuren. Het kantoor is het visitekaartje van een bedrijf. Bovendien is een goede indeling van een werkruimte bepalend voor de productiviteit en sfeer binnen een bedrijf. Wie zijn projectinrichting laat verzorgen door Akik Afbouwbedrijf kiest voor kwaliteit, stijl en flexibiliteit.

Akik Afbouwbedrijf heeft jarenlange ervaring in systeemplafonds. Wij weten precies waar de knelpunten kunnen liggen en zullen nimmer voor de duurste maar altijd voor de beste optie gaan. Deskundig advies, eersteklas materialen en een perfecte plaatsing zijn vanzelfsprekend. Wij willen dat u niet alleen bij oplevering van het project, maar ook in de toekomst voor meer dan honderd procent tevreden bent.

Een modern bedrijf vraagt om een flexibele, stijlvolle en creatieve inrichting. Als directie of personeel stelt u terecht hoge eisen aan uw werkomgeving. Natuurlijk vindt u bij Akik Afbouwbedrijf de nieuwste systeemplafonds. Wij hebben werkelijk voor alle werkplekken de perfecte inrichting in huis, waarbij vormgeving en kleur zeker niet vergeten worden. Elke stijl is mogelijk, van eenvoudig tot trendy.

De omvang van uw project doet bij ons niet ter zake. Akik Afbouwbedrijf levert met evenveel plezier één m2 plafond, als een compleet nieuw

Bij AKIK AFBOUW V.O.F helpen wij u niet alleen bij het ontwerpen en bouwen van uw droomplafond, maar maken wij de weg er naartoe bovendien gemakkelijk en plezierig. We hebben zorgvuldig opgebouwde ervaring en kunnen u helpen bij iedere mogelijke wens als het gaat om de bouw van uw plafond. Wij helpen u bij het vinden van de geschikte materialen, het ontwerpen en bouwen van uw plafond en het verwerken van stylevolle elementen. Onze uitstekende reputatie en lange lijst van tevreden klanten bewijzen ons superieur vakmanschap, ons aandacht voor detail en onze eerlijkheid en integriteit. Vraagt u gerust naar onze lijst met referenties.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.