Regionaal zoeken
Adres
Logo
Firegroup
Pennenweg 96
Zaandam
Noord-Holland
Trefwoorden: Brandwerende Ablicatie, Isoleren, Brandwerende afdichtingen, Brandwerend, Isoleren van luchtkanalen en leidingen, Luchtkanalen Bekleden, Luchtkanalen Isoleren, Staalbetimmeringen, Staalbekleding
Rubrieken: Brandpreventies
Locatie van Firegroup in Zaandam
Overige rubrieken:
Firegroup, Zaandam

Welkom bij Firegroup. Firegroup is gespecialiseerd in het uitvoeren van brandwerende afdichtingen.

Het brandwerend maken van nieuwe of reeds bestaande constructies kan nogal wat met zich meebrengen, want hoe weet u met welk bedrijf in zee te gaan? Wie is concurrerend en wie betrouwbaar en accuraat? Met Firegroup weet u zeker dat u een solide en integere partner treft die u al uw zorgen met betrekking tot bouwkundige brandpreventie uit handen neemt.

Firegroup werkt uitsluitend met hoogwaardige promat producten en beschikt over volwaardig gecertificeerde monteurs. Bovendien kunnen al onze monteurs bogen op een rijke ervaring in het aanleggen van brandwerende afdichtingen.

Naast technici die beschikken over uitstekende kennis en kunde, zijn wij ook zeer trots op onze buitengewoon scherpe tarieven, en heeft u aan ons bovendien een partij waarmee u heldere afspraken kunt maken die ten alle tijde nagekomen worden.

Of u nu op zoek bent naar een partner om een volledig project aan uit te besteden of naar extra mankracht om in te zetten in uw eigen project, Firegroup biedt voor elk probleem een oplossing. Legt u ons vooral uw vragen en persoonlijke wensen voor, wij denken graag met u mee.

Wij hopen u spoedig als klant te mogen verwelkomen, aarzelt u niet om contact met ons op te nemen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.