Adres

Spruit Elektra | Spruit-E-Vloerverwarming
Zonnehof 219
Nootdorp
Zuid-Holland

www.spruitelektra.nl

Trefwoorden: Volledige 230- 400 v installaties, Intercomsystemen, Netwerkinstallaties, LED armaturen, Camerabeveiliging, Oplossen van storingen, Comelit, Patch kasten, Netwerk aanleggen, Groepenkasten monteren

Rubrieken: Electro Technisch Bedrijf, Electronica Onderdelen, Domotica, Elecktronische Installatiebureaus, Electroinstallaties

Openingstijden
Ma 07:00 - 16:00
Di 07:00 - 16:00
Wo 07:00 - 16:00
Do 07:00 - 16:00
Vr 07:00 - 16:00
Za gesloten
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Spruit Elektra | Spruit-E-Vloerverwarming, Nootdorp

Spruit Elektra voor complete netwerkinstallaties, camerabeveiliging en intercomsystemen in Rotterdam en omgeving

Zoekt u een professionele elektricien in de regio Rotterdam die volledige installaties aanlegt? Dan bent u aan het goede adres bij Spruit Elektra. Het elektro technisch bedrijf biedt een breed palet van diensten: intercomsystemen plaatsen, netwerkinstallaties verzorgen, Led armaturen aanleggen, camerabeveiliging uitvoeren, oplossen van storingen uitwerken en toepassen. Het elektronische installatiebureau is gespecialiseerd in volledige 230-400 Volt installaties, domotica zoals Comelit video- en deurinstallaties, Patch serverkasten met alle accessoires, extra's en toebehoren, netwerk aanleggen, groepenkasten monteren. Ook worden elektrische vloerverwarmingen aangelegd.

Scherpe prijzen met eigen Led installaties

Al bijna 25 jaar werken zij wat betreft elektro installaties met 230V en 400V systemen in bedrijfsruimtes en woningen. Spruit Elektra is gespecialiseerd in het oplossen van storingen, nieuwe groepenkasten monteren en gecompliceerde schakelingen aanbrengen. Zij verzorgen volledige lichtplannen in uw woning of bedrijfsruimte. Door hun eigen Led armaturen kunnen ze scherpe en transparante tarieven hanteren. Ze leveren volledige telecominstallaties van werkplek tot aan patch kasten. Graag denken ze met u mee om uw netwerk te creëren of uit te breiden. Spruit Elektra werkt voor het installeren van intercomsystemen samen met het merk Comelit.

Veel opdrachten voor VVE’s en particuleren

Na vele jaren als leidinggevend monteur te hebben gewerkt in projecten voor allround elektra werkzaamheden, is eigenaar Spruit in 2015 voor zichzelf begonnen. Zelf zegt hij daarover: “Door hoge kwaliteit af te leveren zijn wij hard gegroeid, waardoor wij nu verschillende complete maatwerk oplossingen kunnen aanbieden. Zoekt u een vakbekwame elektricien in de omgeving van Rotterdam? Wij leveren Led verlichtingen, intercomsystemen en meterkasten. Wij kunnen u volgens de gemaakte afspraken voordelig bedienen. Vele referenties kunnen we tonen met betrekking tot opdrachten voor VVE’s en particuliere woonhuizen.”

Toegangscontrole met opslag beeldmateriaal

Parlo- en videofonie is een veilige en betrouwbare vorm van toegangscontrole aan uw voordeur. U investeert daarmee in veiligheid en gemak door te kiezen voor parlo- of videofonie. U kunt dergelijke systemen ook bedienen met uw smartphone. Met een parlofoon weet u wie er op dat moment voor de deur staat. Via een elektronisch slot opent u de deur op afstand. Parlofonie bestaat uit verschillende onderdelen, waarvan er één buiten staat voor de bezoeker en één binnen voor u. Als er iemand aanbelt kunt u via het binnentoestel auditief contact maken. Bij sommige systemen is het mogelijk het beeldmateriaal op te slaan.

Contacteer Spruit Elektra voor het maken van een afspraak of het opstellen van een offerte.

espruit-elektrotechniek-310816_029.jpg - Spruit Elektra | Spruit-E-Vloerverwarming, Nootdorp

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen