Adres
Solipharma B.V., Oudenbosch

Solipharma B.V.
Industrieweg 11a
Oudenbosch
Noord-Brabant

www.solipharma.nl

Trefwoorden: Coaten, Blisteren, Capsuleren, Tabletteren, Voedingssuplementen, Natuurvoeding, Reformartikelen, Sachetteren, Farmaceutische producten, Farmaceutisch bedrijf

Rubrieken: Voedingssupplementen, Natuurvoeding en reformartikelen, Natuurvoeding

Overige rubrieken:
Solipharma B.V., Oudenbosch

Solipharma B.V., Oudenbosch

CapsulerenSoliPharma is een toonaangevende producent van hoogwaardige voedingssupplementen en farmaceutische producten. Wij zijn actief in Nederland en een groot deel van de EG. Ons zelfstandige productiebedrijf met eigen magazijnen, een kwaliteitsafdeling en een laboratorium werd opgericht in 2000 door Fred Schiebergen.

De medewerkers van SoliPharma hebben in de loop der jaren de nodige ervaring en know-how opgebouwd, die zij ten volle benutten bij het produceren van de producten.

NatuurvoedingSoliPharma biedt haar afnemers een ruim aanbod aan producten. U kunt hier terecht voor tabletteren, capsuleren, sachetteren, coaten, blisteren, verpakken en voor de logistieke afhandeling.

SoliPharma levert u exact het product dat u wenst. U bepaalt zelf uw kwaliteit, vorm en verpakking afgestemd op uw eigen normen.

Wij dragen kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Deze hoge kwaliteitsnorm wordt gegarandeerd door onze GMP en ISO 22000 certificering.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Natuurartikelen

Offerte aanvraag / Contact opnemen