Regionaal zoeken
Voeding - Levensmiddelen

Levens- of voedingsmiddel

Voor uw horecabedrijf, cateringbedrijf of supermarkt koopt u levens- of voedingsmiddelen in. Dan is kwaliteit erg belangrijk. De gezondheid van de consument hangt er immers vanaf. Een voedingsmiddel moet zodoende aan meerdere eisen voldoen. Een overzicht van wetten en regels per voedingsmiddel vindt u op de website van de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA). Daar ziet u ook of de leverancier van het voedingsmiddel dat u wilt inkopen erkend is. De Nederlandse overheid beschermt de kwaliteit van elk voedingsmiddel om de consument te beschermen.

Per voedingsmiddel is er meestal een andere brancheorganisatie die kwaliteitscontroles uitvoert en erkenning afgeeft. Voedingsmiddelen die onderscheiden worden zijn:

  • vlees van pluimvee en konijnen;
  • vlees van gekweekt wild;
  • vlees van vrij wild;
  • visserijproducten;
  • melk en zuivel.

Er zijn nog meer categorieën met eigen brancheorganisaties en allemaal samen vallen zij onder de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI).

Levens- en voedingsmiddel via uw-adres

Als u zoekt naar een specifiek voedingsmiddel bent u hier aan het juiste adres. Onderstaande bedrijven hebben gezamenlijk een groot aanbod. Zij leveren onder andere gekoelde producten, zoals zuivel, groenten en vlees maar ook sauzen en voedingssupplementen.

Uw bedrijf op uw-adres

Een vermelding in deze bedrijvengids vergroot uw zichtbaarheid op internet. Interesse? Hier meldt u zich aan.

Voor u gevonden voeding - levensmiddelen in Venlo:

Sampewai

Carneool 17, 5912 SG Venlo
Indonesisch, Gerechten
Regionaal zoeken
Klik op de kaart en zoek regionaal op voeding - levensmiddelen Limburg Zeeland Zuid-Holland Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland flevoland Gelderland Overijssel Drenthe Groningen Friesland
Zoekresultaten op de kaart
Ook te vinden in...
'voeding - levensmiddelen' is ook te vinden in:
Amsterdam, Noordwijk, Rotterdam, Den Haag, Venlo, Velp, Amsterdam Zuidoost, Wolvega, Zoetermeer, Delft, Zevenaar, Vreeland, Wervershoof, Oudenbosch, Eindhoven
Rubrieken