Regionaal zoeken
Vloeren - algemeen

Vloeren zijn bepalend voor de uitstraling van een ruimte.Vloeren: welke soorten?

Vloeren bepalen voor een groot deel de uitstraling van een ruimte. Als u een nieuwe vloer kiest, gaat u dus niet over één nacht ijs. Wat voor vloeren en vloerbekledingen zijn er zoal?

  • Bamboe;
  • Gietvloeren;
  • Hout (bijvoorbeeld parket);
  • Laminaat;
  • Linoleum;
  • Pvc-vloeren;
  • Tapijt;
  • Tegels.

Op de website www.vloer-vloerbedekking.nl vindt u over elk van deze vloeren uitvoerige en onafhankelijke informatie. Zo leest u er welke voor- en nadelen de verschillende vloeren hebben, wat voor onderhoud ze vragen en in welke omstandigheden de vloeren een geschikte keuze vormen.

Per vloertype of groep vloeren is er een aparte rubriek in deze gids, met leveranciers en specialisten die u verder helpen. U vindt er ook nuttige informatie en handige links.

Over de vloeren in deze rubriek

Onderstaande bedrijven hebben een groot en gevarieerd aanbod. Alle hierboven genoemde vloeren kunt u bij hen vinden. Ook zijn zij te benaderen voor het onderhoud en de reparatie van vloeren. De bedrijven zitten in heel Nederland, zodat u meestal een geschikt adres in uw omgeving kunt vinden. Zo treft u ze aan in Amsterdam en Arnhem, maar ook in Zaandam en Zundert.

De vloer aanvegen met uw concurrenten?

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u uw concurrentiepositie vergroten? Met een vermelding in uw-adres.nl bent u beter zichtbaar op internet. Aanmelden kan hier!

Voor u gevonden vloeren - algemeen in Zaandam:

BKV Kunststofvloeren

Van Ostadestraat 9, 1506 LA Zaandam

Ploeg Woninginrichting & Projecten

Ina Dammanstraat 3, 1507 PG Zaandam
Vloeren, Egaliseren, Zaandam, Vloerrenovatie, Noord-Holland, Gietvloer, Geluidsarm-Strippen, Coating, Vloerverwijdering, Verpompen
Regionaal zoeken
Klik op de kaart en zoek regionaal op vloeren - algemeen Limburg Zeeland Zuid-Holland Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland flevoland Gelderland Overijssel Drenthe Groningen Friesland
Zoekresultaten op de kaart
Ook te vinden in...
'vloeren - algemeen' is ook te vinden in:
Amsterdam, Rozenburg, Zaandam, Harderwijk, Tilburg, Peize, Zeewolde, Arnhem, Wijk bij Duurstede, Aalst, Sittard, Roosendaal, Katwijk, Holten, Beuningen
Rubrieken