Regionaal zoeken
Adres
Logo
Vloerverwarming Limburg
Dr. Nolenslaan 111i
Sittard
Limburg
Vind ons op: Google+
Trefwoorden: Vloerverwarming specialist, Vloerverwarmingsmontage, Vloerverwarming renovatie, Vloerverwarming, Nieuwe vloerverwarming, Vloerenspecialist, Vloerverwarming leggen, Vloerverwarming frezen, Vloerverwarmingsmatten, Vloerverwarmingsbedrijf
Locatie van Vloerverwarming Limburg in Sittard
Overige rubrieken:
Vloerverwarming Limburg

Vloerverwarming Gigant, Sittard

Vloerverwarming staat voor ultieme luxe: altijd heerlijk warme voeten en geen radiatoren of convectorputten die de uitstraling van uw woonkamer verstoren. Bent u op zoek naar vloerverwarming in Sittard, Venlo, Venray of Weert? De Vloerverwarming Gigant staat voor de beste kwaliteit tegen de laagste prijs, een servicegerichte instelling en korte levertijden. Niet voor niets scoren wij op klanttevredenheidssite www.klantenvertellen.nl een 9,5. De Vloerverwarming Gigant levert perfect functionerende vloerverwarmingssystemen en heeft 10 jaar ervaring. Ons VCA-gecertificeerde personeel legt uw  vloerverwarming schoon en snel aan en sluit deze aan op uw cv-installatie. Ook kunnen wij uw vloer afwerken met bijvoorbeeld keramische tegels in groot formaat of een natuursteenvloer.

Diensten

U kunt bij De Vloerverwarming Gigant terecht voor:

Infrezen vloerverwarming

Onze specialiteit is het stofarm infrezen van vloerverwarming. In een bestaande woning met een anhydrietvloer of cementdekvloer kan de vloerverwarming stofarm worden ingefreesd. De Vloerverwarming Gigant is een van de weinige freesbedrijven die in veel gevallen ook door tegels freest. Wij komen hiervoor graag de situatie bij u thuis bekijken. Bij het infrezen worden de sleuven voor de vloerverwarming ongeveer 16 mm diep gefreesd. Zo komen de de verwarmingsslangen vlak onder het oppervlak te liggen, voor een snelle opwarming. We brengen de sleuven in een slakkenhuispatroon aan. Dit levert de meest ideale warmteverdeling op, omdat de aanvoer- en retourleiding naast elkaar komen te liggen.

Voordelen van vloerverwarming

  • Daling van 10 tot 15% in energiekosten t.o.v. radiatoren
  • Goede luchtvochtigheid
  • Minder dwarrelend stof
  • Aanbrengen in wanden ook mogelijk

Bent u overtuigd? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag en vrijblijvende offerte aan.

Vloeren en Vloerenbedrijven, Vloeren, Vloerenspecialist, Vloerenbedrijf, Natuursteenvloeren, Vloerverwarmingmontage, Hardsteenvloeren, Vloerverwarming, Tegelzetten, Zonnepanelen, Vloerverwarming leggen, Vloerverwarming frezen, Vloerverwarmingsmatten en Vloerverwarmingsbedrijf in Sittard, Limburg.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.